KING BET Τρίτης 25 Αυγούστου 2015

Τι γεύση σάς άφησε η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία; Μην πείτε «γλυκιά», υπερβολικοί θα είστε. Ούτε «πικρή», βέβαια. Μας είχαν λείψει οι σταρ, τα μεγάλα κλαμπ και η καυτή ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Μάλλον «γλυκόπικρη» λοιπόν. Με ωραία γκολ, με δυνατές συγκινήσεις, αλλά με λίγα γκολ. Είναι γεγονός ότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν πρέπει να περιμένουμε σούπερ θέαμα. Ας κάνουμε υπομονή, βρισκόμαστε ακόμα στην αφετηρία του μαραθωνίου.
Να πούμε και δύο λόγια για την… υποδοχή του κόσμου στο νέο κουπόνι; Να πούμε. Μπέρδεψε λίγο τους παίκτες, τα περισσότερα σχόλια που εισπράξαμε ήταν του στυλ «χάσαμε την μπάλα με τόσους αγώνες», «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να συμπληρώσει κάποιος ένα δελτίο στο πρακτορείο», όμως από την άλλη «έχουμε πλέον πάρα πολλές επιλογές». 



Η δική μας άποψη, ως KING BET, δεν θα διαφοροποιηθεί, ανεξάρτητα με το εύρος των αγώνων που θα συμπεριλαμβάνονται σε κάθε κουπόνι: «Δεν ποντάρουμε σε ό,τι κινείται, ό,τι παίζεται και ό,τι κυκλοφορεί. Το στοίχημα θέλει γνώση, μελέτη, έμπνευση και τύχη. Ενα από αυτά αν εκλείψουν, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες επιτυχίας». Πάρτε, για παράδειγμα, το μεσοβδόμαδο. Περιλαμβάνει Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Λιγκ Καπ Αγγλίας, Σκωτίας, Γαλλίας, Γ’ Γερμανίας, ένα σωρό αγώνες από χώρες και πρωταθλήματα απ’ όπου μπορούμε να αντλήσουμε ρεπορτάζ, έχουμε εικόνα και ασχολούμαστε μαζί τους πολλά χρόνια. Αν λοιπόν κάποιος θέλει να βάλει τα χρήματά του στη Γ’ Αργεντινής (!) ή στη Σιγκαπούρη, ξέρει εκ των προτέρων ότι παίζει στα… τυφλά.

Αρκετά με τις εισαγωγές, φουλ για δράση. Στο τριήμερο που ξεκίνησε σήμερα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα Κύπελλα Ευρώπης. Την περασμένη εβδομάδα, στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχαμε σημαντικές εκπλήξεις, οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε ποσοστό 70% (7 άσοι σε 10 αγώνες), αλλά μόνο σε 3-4 ζευγάρια η κατάσταση δείχνει ξεκάθαρη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν πάρει σαφές προβάδισμα για τους ομίλους, ίσως και η Βαλένθια, ενώ στα άλλα έξι η πρόκριση παραμένει ανοιχτή υπόθεση. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις 7 νίκες των γηπεδούχων, οι 5 ήταν με διαφορά ενός γκολ, άρα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Μεταξύ, δε, των ομάδων που καλούνται να ανατρέψουν ήττα στη ρεβάνς είναι και ο ΑΠΟΕΛ, που περιμένει αύριο την Αστάνα με στόχο το +2. Στο χέρι του να τα καταφέρει…


Πάμε και στα ματς της Πέμπτης. Τα πρώτα ματς των πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ τα είχαν όλα. Πολλά γκολ, απίστευτες ανατροπές (ειδικά το 3-4 στο Οντ – Ντόρτμουντ πέρασε στην ιστορία), απίθανα αποτελέσματα και φαβορί που βρίσκονται στα… σχοινιά (Σάλτσμπουργκ, Μπιλμπάο, Σαουθάμπτον, Σταντάρ Λιέγης κ.ά.). Οσο για τις ελληνικές ομάδες, οι δύο εκ των τριών αναμένεται να κάνουν παρέα στον Αστέρα Τρίπολης που περιμένει ήδη στους ομίλους. Γιατί, εκτός του ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για ταξίδι αναψυχής στη Δανία, θεωρούμε σίγουρο και τον Παναθηναϊκό. Αλίμονο αν αντιμετωπίσει προβλήματα από την Γκαμπάλα. ΟΚ, στο Μπακού απογοήτευσε, όμως μεθαύριο στη Λεωφόρο θα αποκαταστήσει την τάξη. 

Θα θέλαμε και τον Ατρόμητο, αλλά ας όψεται το διαιτητικό τρίο του αγώνα στο Περιστέρι. Και μόνο όμως για το γεγονός ότι κοίταξε κατάματα τη Φενέρμπαχτσε και οι Τούρκοι χρειάστηκαν ένα πέτσινο γκολ στο 89’ για να νικήσουν, αξίζει το χειροκρότημά μας. Αν, μάλιστα, διαβάσατε τις δηλώσεις των παικτών ενόψει Πόλης, θα διαπιστώσατε ότι πιστεύουν στην ανατροπή. Λέτε; Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις