KING BET Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015

Επιστρέφεις στο γραφείο σου μετά από 17 μέρες ξεκούρασης (what?) και με το που μπαίνεις στο κτήριο, ακούς τις πρώτες ειρωνείες: «Ωραίο το μαύρισμά σου». Ο Μάκης Μηνδρινός πέταξε τη σπόντα του. Γυρίζεις το κεφάλι σου και βλέπεις τα ίδια κι απαράλλαχτα πρόσωπα. Τον Γιάννη Αλυσανδράτο να έχει… μπει μέσα στο pc, τον Μάρκο Χάννα να γράφει τρώγοντας (ή να τρώει γράφοντας), τον Βαγγέλη Λυκάκη με υψωμένες τις γροθιές (ενημερωθήκαμε ότι πανηγυρίζει εδώ και μια βδομάδα για τον άσο της Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ με την Μπάρτσα), τον Πάνο Γαρίδη να ψάχνει παίκτες για να συμπληρωθεί η 11άδα της Γιουβέντους στην πρεμιέρα (λες και του το ζήτησε ο Αλέγκρι), τα πιτσιρίκια της εφημερίδας να πληκτρολογούν ασταμάτητα. Και εκεί που σκέφτεσαι από μέσα σου «ε, μια μέρα όπως όλες οι άλλες στη δουλειά είναι, θα περάσει», μαθαίνεις ότι το κουπόνι (θα) έχει πάνω από 500 παιχνίδια. Πρώτη… κεραμίδα.



Η δεύτερη, λίγο αργότερα. «Ξέρεις, το κουπόνι αλλάζει. Αλλά εκεί πάνω στα βουνά της Ηπείρου δεν φτάνουν τα νέα»… Κι άλλη ειρωνεία, δηλαδή. Προσπαθείς να συνέλθεις από τα απανωτά σοκ. Αμ, δε. Ανοίγεις τα e-mail. Αποστολέας ο Γιάννης Μακρατζάκης: «Θέλω μια νέα στήλη. Το είχα απωθημένο να βρω ανθρώπους που να γουστάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο». Και με υστερόγραφο: «Καλά να είσαι και ΟΦΗ άλλο επιθυμείς»… Να και τα λογοπαίγνια.

Ας τα πιάσουμε λοιπόν με τη σειρά. Νέο κουπόνι από σήμερα. Τα έχει (κατα)γράψει όλα ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 43. Διαβάστε και θα καταλάβετε. Πώς παίζεται, τι αλλάζει, τι να προσέξετε. Και με 500+ αγώνες. Από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Με Σούπερ Λιγκ, με Α’ Ιταλίας, με Α’ και Β’ Ισπανίας στη σέντρα. Α, μια που είπαμε για Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ξανακαλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τράγο. Τον «φορτωθήκαμε» για δύο σεζόν, απαλλαγήκαμε από δαύτον πέρσι, αλλά η… μοίρα φάνηκε σκληρή απέναντί μας και από φέτος είναι πάλι μαζί μας. Ας προσέχαμε…
Αφήσαμε μια εκκρεμότητα παραπάνω.

Για το απωθημένο του Μακρατζάκη, που λέγαμε. Από σήμερα λοιπόν, δύο φορές την εβδομάδα, ο εκλεκτός (λέμε τώρα…) συνάδελφος θα υπογράφει τη νέα στήλη (έπονται κι άλλες, λίαν συντόμως), που, όπως πιστεύει, θα τη γράφουν οι αναγνώστες. Με θέματα από όλη την ελληνική επικράτεια. Αλλωστε, η βινιέτα της στήλης τα λέει όλα. Οσο για την απορία σας «γιατί να τον πληρώνουμε αφού θα τα γράφουν οι αναγνώστες», δεν έχουμε απάντηση…

Μέσα σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό ποδοσφαιρικών αγώνων, υπάρχει κάποιος εδώ στην KING BET που ασχολήθηκε -στο σημερινό φύλλο- με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Και όχι όποιος κι όποιος… Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας επέλεξε να αφιερώσει καμιά 800αριά λέξεις στον Μπολτ και τον Γκάτλιν, διότι νομίζει ότι κάποια στιγμή θα τους ξεπεράσει. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί ότι είναι «τελευταίος και καταϊδρωμένος»… Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις