KING BET Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2015

Κάηκε ο εγκέφαλός μας (όσος έχει απομείνει τέλος πάντων) από την ποδοσφαιρική… κραιπάλη του Σαββατοκύριακου. Απίθανα γκολ, μαγικές ενέργειες, έχουμε πάρει… δουλειά για καμιά 10αριά μέρες, θα κουβεντιάζουμε μέχρι να ξαναμπούμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες στιγμές; Πρώτη πρώτη, η γκολάρα του Νεϊμάρ, που «ντύθηκε» Ροναλντίνιο. Ακολουθεί η αντίδραση του Ντε Ρόσι στο ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο. Υπάρχει στο διαδίκτυο, αναζητήστε την. Κατόπιν, το απίστευτο ανάποδο ψαλίδι του Ράμος, που χτύπησε και «τρέχει» ενόψει κλάσικο το επόμενο Σάββατο. Βάλτε μέσα τη ματσάρα στο Βεστφάλεν, την κοκορομαχία Κλοπ – Πάρντιου στο Λίβερπουλ – Πάλας, τη (νέα) αλητεία του Ντιέγο Κόστα (έλεος πια με δαύτον), την παρέλαση των Παρί, Μπάγερν και έχετε μαζέψει πολύ καλό υλικό για συζήτηση αρκετών ημερών. Γιατί; 

Διότι, ελάχιστα πράγματα θα μας απασχολήσουν σε τούτο το μεσοβδόμαδο, λίγη η δράση, ευκαιρία για… αποτοξίνωση. Αν όμως νομίζετε ότι δεν θα βρείτε επιλογές για στοιχηματισμό, προφανώς δεν έχετε δει καν το κουπόνι.

Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας; Λιγκ Τρόφι, Νάσιοναλ Λιγκ, Β’ Βραζιλίας, πολλά ματς Εθνικών ομάδων όλων των ηλικιών και κάτι σκόρπια παιχνίδια από δω κι από κει. Ξεκινάμε με Λιγκ Τρόφι. Ο Γιάννης Αλυσανδράτος και ο Μάρκος Χάννα «συνεδρίαζαν» και «συσκέπτονταν» επί ώρες χτες στα (διπλανά) γραφεία τους. Επρεπε να καλύψουν το ρεπορτάζ των 16 ομάδων και να προτείνουν τα πιο δυνατά σημεία τους. Ανατρέξτε στο δισέλιδο 28-29 και διαβάστε. 

Για τη Νάσιοναλ Λιγκ, ο Δημήτρης Κοντοές δεν χρειάστηκε… συνέταιρο. Εψαξε και βρήκε μόνος του τις κυριότερες ειδήσεις που αφορούν την κατηγορία αυτή και τις παρουσιάζει στις σελίδες 30-31. Οσο για τον Τάσο Χαλκιόπουλο, άρχισε να γράφει από τα μεσάνυχτα (ώρα Βραζιλίας) και ολοκλήρωσε αργά το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Αποστολή του; Να μεταφέρει κλίμα από τις ομάδες της Β’ κατηγορίας, σε μια αγωνιστική (4η πριν από το φινάλε) που φέρνει όλες σε… επιφυλακή. Ολες; Οχι ακριβώς, μία από αυτές, η Λουβερντένσε, είναι η μοναδική χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο κουπόνι θα βρείτε, επίσης, αγώνες U21 και U19, δύο ματς από τη Φούτμπολ Λιγκ (κατά σύμπτωση, αμφότερα δεν διεξάγονται στις φυσικές έδρες των γηπεδούχων, το ένα μάλιστα είναι και κεκλεισμένων των θυρών), Κύπελλο Ιαπωνίας (ο Σταμάτης Σαμαράς εντόπισε ισχυρά φαβορί, σελ. 37), δύο αναμετρήσεις (τεράστιο ντέρμπι το Ατλας – Γουαδαλαχάρα) στο Μεξικό, τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Κολομβίας, συν τα μπαράζ για τα τελικά του EURO 2016, την 3η αγωνιστική στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής για πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 και αγώνες από Ασία, Αφρική.
Αν δεν σας ικανοποιεί το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, έχουμε τη λύση. 

Πηγαίνετε στις… πίσω σελίδες και μελετήστε τα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και κάθε βδομάδα «κερδίζουν» νέους πιστούς οπαδούς. Αν ούτε εκεί ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον, μάλλον δεν έχετε… όρεξη για στοίχημα. Εμείς πάντως ευχόμαστε καλή τύχη στις επιλογές σας. Θα τα ξαναπούμε μαζί την Πέμπτη, αφού λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, η KINGBET, όπως και όλα τα στοιχηματικά έντυπα, θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως μια μέρα νωρίτερα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις