KING BET Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2015

Από την ώρα που ο Πάολο Ταλιαβέντο σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, πριν δύο εβδομάδες, οι φίλοι του Ολυμπιακού «αναλώνουν» το χρόνο τους με σενάρια. Τα έχετε διαβάσει, τα ξέρετε, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να… υπενθυμίσουμε ότι μέχρι να φτάσει ο «τελικός» με την Αρσεναλ στις 9 Δεκεμβρίου (όλοι για εκείνο το ματς μιλάνε) υπάρχουν άλλες δύο… υποχρεώσεις. Η πρώτη, να νικήσει  την Ντιναμό στο Φάληρο. Η δεύτερη, να πάει να παίξει στα ίσα την Μπάγερν στο Μόναχο. Μέχρι τότε, ας μείνουμε στο τώρα. Και να τονίσουμε τη σημασία του αυριανού αγώνα με τους Κροάτες. Με νίκη, ο Ολυμπιακός διασφαλίζει και μαθηματικά την παρουσία του τον Φεβρουάριο στα νοκ άουτ, ανεξάρτητα σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσει. Διότι πλέον δεν θα μπορεί να τερματίσει 4ος.



Από 3ος και πάνω… Επίσης, με 9 βαθμούς, έχει το περιθώριο να πάει… χαλαρά στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας  στις 24 του μήνα και να αφοσιωθεί από τώρα στο ματς με τους Λονδρέζους την τελευταία αγωνιστική, όπου θα πηγαίνει για… τρία αποτελέσματα! Επίσης, θα μεταφέρει τεράστια πίεση στην Αρσεναλ, που θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Αυτά για όσους έχουν πάρει… αψήφιστα την αναμέτρηση με την Ντιναμό…
Καθόλου αψήφιστα όμως δεν έχουν πάρει οι άλλες δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη τα επερχόμενα παιχνίδια τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο λόγος; Εχουν στενέψει επικίνδυνα τα περιθώρια πρόκρισης και για τους δύο. Ας τα πάρουμε κατά σειρά προτεραιότητας (χρονική δηλαδή).

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο «πολύχρωμο» Στάντιον Κούμπαν την Πέμπτη στις 8 μ.μ., με στόχο το αήττητο. Διότι αν φύγει με άδειες αποσκευές από τη Ρωσία, οι πιθανότητές του για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του 3ου ομίλου ελαχιστοποιούνται. Να το πούμε πιο… ωμά; Εκμηδενίζονται. Απλά μαθηματικά είναι: με 3 πόντους και έχοντας στο φινάλε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στο Ντόρτμουντ, είναι σχεδόν απίθανο να φτάσει στους 9 βαθμούς, τους οποίους λογικά θα έχει πιάσει ή ξεπεράσει η Κρασνοντάρ. Αρα, για τον «δικέφαλο», το μεθαυριανό ματς είναι… μια κι έξω. Μόλις λήξει ο αγώνας στη Ρωσία, θα μπαίνει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.

Ακόμα πιο οριακά τα πράγματα για τους Τριπολιτσιώτες. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, τους θέτει ουσιαστικά εκτός συνέχειας. Το μόνο θετικό για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη είναι ότι μετά αντιμετωπίζει τη Σπάρτα (που δεν είναι δα και κανένα μεγαθήριο) στην Πράγα και τελειώνει εντός με τη Σάλκε, που πιθανότατα θα είναι αδιάφορη στο φινάλε.

Αφήνουμε τα Κύπελλα Ευρώπης και καταπιανόμαστε με πρωταθλήματα. Οπως την Τσάμπιονσιπ, που έχει πλήρες πρόγραμμα σήμερα. Με την πρωτοπόρο και αήττητη Μπράιτον να δοκιμάζεται στο «Χίλσμπορο», εκεί που -να μην ξεχνάμε ότι- διασύρθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λιγκ Καπ η Αρσεναλ από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στο μεσοβδόμαδο κουπόνι βρίσκουμε επίσης εξ αναβολής αγώνες σε Α’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας, Βουλγαρία, Κύπελλα σε Σκωτία (μαζί με Λιγκ Καπ), Χιλή, Κολομβία, Αργεντινή, μαζί με τους δύο πρώτους ημιτελικούς στο Σουνταμερικάνα.

Να μην παραλείψουμε, τέλος, το μπάσκετ, με τις συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής σε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ, συν το ΝΒΑ που έχει «μπει» δυναμικά στη στοιχηματική μας ζωή και στο ξεκίνημα προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις. Το παρακολουθεί με… ιερή προσήλωση και διαδοχικά ξενύχτια ο Μάρκος Χάννα και σας παρουσιάζει τις κυριότερες ειδήσεις, μαζί με τις προτάσεις του. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με 96 σούπερ σελίδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις