KING BET Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτα απ’ όλα, να ξεκαθαρίσουμε ότι το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας, είναι εβδομαδαίο. Ή σχεδόν εβδομαδαίο, διότι θα τα ξαναπούμε την ερχόμενη Δευτέρα. Ο λόγος που τόσο η KINGBET όσο και όλα τα στοιχηματικά έντυπα κυκλοφορούν την Τρίτη και δεν θα «βγουν» την Παρασκευή, είναι απλός. Μεσοβδόμαδα, η ποδοσφαιρική δράση ανά τον κόσμο είναι ελάχιστη και άπαντες περιμένουν την Boxing Day, το Σάββατο, για να τζογάρουν. Γι’ αυτό λοιπόν, έχετε όλο το χρόνο να μελετήσετε τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο κουπόνι μέχρι και την Κυριακή. Πάμε τώρα να δούμε πού θα παιχτεί ποδόσφαιρο τις επόμενες μέρες, αν και -τόσα χρόνια είναι βέβαιο ότι- το γνωρίζετε.
Η φετινή Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι απλώς δύσκολη, είναι εντελώς απρόβλεπτη. Ισως, την τελευταία 30ετία δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Κάθε αγωνιστική επιβεβαιώνεται το παραπάνω: δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για καμία ομάδα.



Το έγραψε και ο Μάκης Μηνδρινός την περασμένη Παρασκευή, το είπε και στο ραδιόφωνο του Sport FM, μάλιστα πολλοί ακροατές έστειλαν μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο: Για να πιάσεις σημείο, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός. Αλλωστε, το βλέπετε και στη βαθμολογία, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικές γνώσεις. Κοιτάξτε τη Λέστερ: έχει 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς, βρίσκεται μόνη της στην κορυφή μετά από 17 στροφές και ουδείς μπορεί να της σταθεί εμπόδιο. Δεν εξελίσσεται απλώς ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πλέον έχει μπει για τα καλά στο κάδρο του τίτλου (κάθε βδομάδα η απόδοση για «κατάκτηση Λέστερ» πέφτει…) και απέκτησε τέτοια σιγουριά στο παιχνίδι της, που κανένα αποτέλεσμά της δεν προκαλεί πλέον.

Ξωπίσω από τις «αλεπούδες», τρεις ομάδες έχουν βγει στο κυνήγι. Αλλά, εκεί που πάνε να τις πιάσουν, τις… χάνουν από τα μάτια τους. Είναι η Αρσεναλ, η Σίτι, η Τότεναμ. Λογικά, θα συνεχίσουν να… ψάχνουν μέχρι να τις… βρουν. Θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο κυνήγι και η Κρίσταλ Πάλας (!), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουότφορντ (!), αλλά βρίσκονται πολύ μακριά. Και ακόμα πιο μακριά, η Λίβερπουλ, που το Σάββατο περιμένει την ομάδα του Ρανιέρι στο «Ανφιλντ». Αν η ομάδα του Κλοπ καταφέρει να παγιδεύσει τη Λέστερ, θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην κορυφή. Διαφορετικά, άντε πιάστε την…

Να τονίσουμε ότι στην Πρέμιερ έχουμε και το ντεμπούτο του Χίντινκ στον πάγκο της Τσέλσι. Η αποχώρηση του Μουρίνιο προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό των «μπλε», ωστόσο η λυτρωτική νίκη επί της Σάντερλαντ ηρέμησε κάπως τα πνεύματα. Οχι, βέβαια, ότι έβγαλε την ομάδα από τον κίνδυνο! Κάθε άλλο. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τη 15η Τσέλσι από τη 18η Σουόνσι…

Φουλ πρόγραμμα και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Η τριανδρία (Αλυσανδράτος, Χάννα, Κοντοές) παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ των 96 ομάδων και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία της Boxing Day. Το ίδιο πράττουν και άλλοι συντάκτες της εφημερίδας. Οπως οι tipsters, ο Γιάννης Καραγιάννης (στη Σκωτία), ο Πάνος Γαρίδης (στη Β’ Ιταλίας), ο Ντενίζ Μάρκο (στην Κύπρο), ο Νίκος Μπέλτσος (στο Βέλγιο), ο Αντώνης Οικονομίδης (στην Τουρκία), ο Νίκος Κοτσαρίνης (στην Αυστραλία) και ο Σταμάτης Σαμαράς (στην Ιαπωνία). Συνεπικουρούμενοι από τον Πάνο Κραψίτη που επιφορτίστηκε με όλες τις εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα μπάσκετ της Ευρώπης, «υπ-έγραψαν» το σημερινό φύλλο της KINGBET.

Να περάσετε όμορφα τις άγιες τούτες ημέρες, μοιράζοντας χαρά και χαμόγελα στους συνανθρώπους σας. Το επόμενο ραντεβού μας είναι τη Δευτέρα 28 του μήνα, όπου σε όλο το Νησί υπάρχει πλήρες πρόγραμμα. Καλά Χριστούγεννα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις