KING BET Τρίτης 12 Απριλίου 2016

Μπας και βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή; Μπας και διαψευστούν οι προβλέψεις; Μπας και πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα; Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα στοιχεία. Καταρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Μπάγερν (βάλτε όποια σειρά θέλετε, δεν θα τα… χαλάσουμε), έχουμε να δούμε από τη σεζόν 2006-07. Εκτοτε, τουλάχιστον ένα από αυτά τα μεγαθήρια έδωσε το «παρών» στην τετράδα ή, για να το πάμε ακόμα παραπέρα, πέντε φορές η κούπα πήγε σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη ή Μόναχο.
Η συζήτηση των ημερών αφορά το ποια από αυτές τις τρεις θα μείνει έξω από τον χορό. Βάσει των αποτελεσμάτων της προηγούμενης εβδομάδας, η Ρεάλ κινδυνεύει περισσότερο, διότι, πολύ απλά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατρέψει ήττα με δύο γκολ.



Μόλις 8 ομάδες το έχουν καταφέρει στο παρελθόν και η «βασίλισσα» φιλοδοξεί να γίνει η 9η. Βάσει δυναμικότητας αντιπάλου, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Το 2-1 επί της Ατλέτικο είναι εύθραυστο, το μομέντουμ (με τις δύο σερί ήττες στην Πριμέρα!) γέρνει το ζευγάρι στ’ αριστερά, ενώ θεωρείστε δεδομένο ότι οι «μπλαουγκράνα» θα φάνε… πολύ ξύλο στο «Καλντερόν». Τέλος, βάσει εικόνας των αντιπάλων, η Μπάγερν κουβαλάει άγχος και ανασφάλεια για το ταξίδι στη Λισσαβώνα. Η Μπενφίκα ύψωσε ανάστημα στην «Αλιάνζ Αρίνα» και το ίδιο προτίθεται να κάνει αύριο στο «Λουζ».

Δεν είπαμε κουβέντα για το τελευταίο ζευγάρι, Σίτι – Παρί. Τι να πούμε; Ολα είναι ανοιχτά, το 2-2 δίνει προβάδισμα στους «πολίτες», ωστόσο δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ο Ζλάταν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό το ματς. Είναι πολύ εγωιστής για να το αντέξει…
Πιο ξεκάθαρο το τοπίο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εχουμε δύο ομάδες (Σαχτάρ και Σεβίλλη) που νίκησαν εκτός έδρας, άρα τους αρκεί να κάνουν τα… βασικά για να προχωρήσουν και άλλη μία (Βιγιαρεάλ) που είναι ανώτερη από την αντίπαλό της και μπορεί να στηριχθεί στο 2-1 επί της Σπάρτα για να πάρει το εισιτήριο. Και για… επιδόρπιο, ακόμα ένα ραντεβού του Κλοπ με την… πρώην, αυτή τη φορά εντός. Το 1-1 της Γερμανίας φέρνει τη Λίβερπουλ ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα, όμως σημειώστε κάτι: η Ντόρτμουντ έχει 7 νίκες στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε τούτη τη διοργάνωση…

Για τα υπόλοιπα ματς του ποδοσφαιρικού κουπονιού θα ενημερωθείτε στις επόμενες σελίδες, ας δούμε επιγραμματικά το μπασκετικό πρόγραμμα, όπου δεσπόζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Λαμποράλ – Παναθηναϊκός, Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας. Σπουδαία ζευγάρια, μεγάλες βραδιές, η αγωνία στο φουλ. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις