KING BET Παρασκευής 15 Απριλίου 2016

Ξεκινήσαμε από την περασμένη εβδομάδα να φτιάξουμε τη λίστα με τις ομάδες που θα κατακτήσουν τον τίτλο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Λίγο πολύ, είχαμε σαφή εικόνα. Λέστερ (ναι, Λέστερ, δεν είναι εύκολο να το πιστέψουμε…), Μπάγερν (ουδεμία αμφισβήτηση για την ανωτερότητά της), Γιουβέντους (με το ντεμαράζ που έκανε, δίκαια έφτασε ως εδώ), Παρί (από τον Νοέμβριο το έχει πάρει…), Μπαρτσελόνα. Για μια στιγμή. Να το ξανασυζητήσουμε, διότι η ίδια η Μπάρσα έδωσε δικαιώματα. Μία με την ήττα της στο clasico και άλλη μία με την απρόσμενη γκέλα το περασμένο Σάββατο στο «Ανοέτα». Απώλειες, που έφεραν σε κοντινή απόσταση την Ατλέτικο και τη Ρεάλ, στους 3 και 4 πόντους αντίστοιχα. Και με 6 αγωνιστικές να απομένουν, μην είστε σίγουροι ότι οι «μπλαουγκράνα» θα φτάσουν με περίπατο μέχρι το φινάλε, ειδικά τώρα που κουβαλάνε απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ…



Ας επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Κανονικά, θα έπρεπε να «αντιγράψουμε» όσα λέγαμε την περασμένη εβδομάδα για τη Λέστερ, με τη… συνωμοσία του σύμπαντος. Πέρασε και από το Σάντερλαντ, διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών από την Τότεναμ και χρειάζεται να κάνει τα… αυτονόητα για να κόψει πρώτη το νήμα. Στο μεθαυριανό ματς πάντως, ίσως χρειαστεί κάτι παραπάνω, διότι η Γουέστ Χαμ έχει εξελιχθεί σε «φόβο και τρόμο» των μεγάλων τη φετινή σεζόν…

Σύντομο το πέρασμά μας από την Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν απομακρύνθηκε κι άλλο από την Ντόρτμουντ (στους 7 κι εδώ η διαφορά), με τον Γκουαρντιόλα να αφήνει το Μόναχο ως πρωταθλητής. Ακόμα πιο σύντομη η αναφορά μας για τη Γαλλία, αλλά εδώ η Παρί πρέπει να ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Ιταλία η Γιουβέντους… άνοιξε το βήμα της και αφού πέρασε από το Μιλάνο, δεν της μένουν πολλά εμπόδια μέχρι το τέλος του δρόμου. Αλλο ένα έχει, την επόμενη εβδομάδα στη Φλωρεντία.

Τελευταία στροφή στη δική μας Σούπερ Λίγκα. Το Grexit αποφεύχθηκε, το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί, περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα. Σιγά μην την μάθουμε… Η σεζόν ολοκληρώνεται την Κυριακή, αλλά υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό θέμα στη σελίδα 12 και θα καταλάβετε.
Ας ξεχωρίσουμε τα μεγάλα ζευγάρια του κουπονιού, πριν κλείσουμε.

Τσέλσι – Σίτι και Λέστερ – Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, Μπάγερν – Σάλκε στη Γερμανία, Ιντερ – Νάπολι στην Ιταλία, Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, Λοκομοτίβ – ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και, το κορυφαίο όλων, Ρέιντζερς – Σέλτικ στο Κύπελλο Σκωτίας. Εξαιρετικό, τέλος, και το μπασκετικό πρόγραμμα, με τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και την έναρξη των πλέι οφ στο ΝΒΑ, πολλοί λόγοι λοιπόν για να διαβάσετε με προσοχή τη σημερινή έκδοση και να βρείτε τα σημεία που σας αρέσουν. Καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις