KING BET Πέμπτης 21 Απριλίου 2016

Η απεργία των δημοσιογράφων μας «έφερε» μια μέρα νωρίτερα κοντά σας. Θετικό για εσάς, καθώς θα έχετε περισσότερο χρόνο για μελέτη. Και επειδή «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», να ξεκαθαρίσουμε ότι στην έκδοση δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες της Τετάρτης και οι αλλαγές που προέκυψαν στις βαθμολογίες. Μην προβληματίζεστε όμως. Στο site θα τα βρείτε όλα ανανεωμένα, πλήρη και με τα τελευταία νέα.
Ας ξεκινήσουμε από το Κύπελλο Αγγλίας, διότι αυτή η διοργάνωση διατηρεί πάντα τη λάμψη της. Φέτος, στην τετράδα έφτασαν τέσσερις «διαφορετικές» ομάδες: δύο μικρομεσαίες (Κρίσταλ Πάλας, Γουότφορντ), μία… μεγαλομεσαία (Εβερτον) και μία μεγάλη (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Στόχος τους; Να βρεθούν… δύο φορές στο «Γουέμπλεϊ», μία στα ημιτελικά και άλλη μία στον τελικό. Πάντως, οι Αγγλοι έχουν κι άλλες… έγνοιες, διότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα.



Οι αναμετρήσεις Λέστερ – Σουόνσι, Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ, Λίβερπουλ – Νιούκαστλ και Σάντερλαντ – Αρσεναλ θα κρίνουν πολλά σε κορυφή και ουρά, ενδέχεται όμως να… θολώσουν κι άλλο το τοπίο. Στη Γερμανία, περιμένοντας τη μαθηματική επιβεβαίωση της ανακήρυξης της Μπάγερν ως πρωταθλήτρια (για 4η διαδοχική σεζόν), το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε άλλα μέτωπα. Οπως στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στα… κάτω διαζώματα, όπου 7 τουλάχιστον ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τη 16η και τη 17η θέση (η τελευταία είναι… καπαρωμένη από το Αννόβερο).

Αντίστοιχα τα πράγματα και στο Καμπιονάτο. Κι εδώ η Γιουβέντους καλπάζει προς τον τίτλο (5ο σερί), μπροστά της όμως έχει το ταξίδι στη Φλωρεντία για το ματς με την (ορκισμένη εχθρό της) Φιορεντίνα, ενώ τη Δευτέρα, Ρόμα και Νάπολι θα ξεκαθαρίσουν τις θέσεις 2 και 3, εκτός κι αν η Ιντερ που έρχεται από πίσω τους έχει κι άλλες αντοχές να κυνηγήσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για την ουρά, τα σενάρια υποβιβασμού εμπλέκουν τουλάχιστον 5 ομάδες.

Για την Ισπανία, το… τερματίσαμε στα δύο προηγούμενα φύλλα, κάνοντας εκτενή αναφορά στη φωτιά που άναψε ξαφνικά στην κούρσα της κορυφής. Αυτό που δεν… προλάβαμε να πούμε είναι ότι συναρπαστική εξελίσσεται και η μάχη της σωτηρίας, όπου τα πάντα είναι ανοιχτά.

Στη Γαλλία, η Παρί ετοιμάζεται να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει στον τελικό του Λιγκ Καπ τη Λιλ, σφραγίζοντας την απόλυτη κυριαρχία της την τελευταία τριετία εντός συνόρων. Απονομή και στην Ολλανδία, με Φέγενορντ και Ουτρέχτη να διεκδικούν το Κύπελλο στον τελικό του Ρότερνταμ, φουλ πρόγραμμα σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα, για τα οποία θα βρείτε πολλές προτάσεις στις επόμενες σελίδες. Καλή τύχη στις επιλογές και ραντεβού ξανά την Τρίτη, με ημιτελικά σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις