KING BET Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η μία είναι χωρίς ήττα, η άλλη χωρίς ισοπαλία. Η μία είναι πρώτη, η άλλη δέκατη. Ανέβηκαν μαζί από την Τσβάιτε και ανοίγουν το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Η περσινή πρωταθλήτρια (Β’) Φράιμπουργκ, δεν έχασε από τη δευτεραθλήτρια Λειψία στις περσινές μονομαχίες τους (2-1, 1-1) και οπωσδήποτε στο μυαλό όλων, ή τουλάχιστον των Φράιμπουργκ, Σάλκε, Ινγκολσταντ και Χέρτα, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου τη Λειψία, είναι να της σταματήσουν το αήττητο.
Η άλλη αήττητη της Γερμανίας, Χόφενχαϊμ, παίζει στην έδρα της χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές Γκλάντμπαχ, με την οποία έχουν πέντε διαδοχικά «4-6 γκολ».
Το καλύτερό της σερί τα τελευταία δυόμισι χρόνια κάνει στο πρωτάθλημα η Αταλάντα. Με νίκη την Κυριακή στην Μπολόνια θα ισοφαρίσει το ρεκόρ διαδοχικών επιτυχιών στο Καμπιονάτο, το οποίο κρατάει από την άνοιξη του 2014.



Τότε, η έκτη και τελευταία νίκη του σερί της είχε γίνει στην… Μπολόνια. Αντίπαλός της την επόμενη αγωνιστική εξάλλου είναι η Γιουβέντους (όπου έχει έξι διαδοχικές ήττες).

Η Μπαστιά έφυγε με το «τρίποντο» από τις δύο τελευταίες παρουσίες της στη Νίκαια (1-0, 2-0). Τώρα η Νις κάνει πρωταθλητισμό, ενώ η Μπαστιά έχει να νικήσει εδώ και έξι αγωνιστικές. Δώδεκα χρόνια και κάτι μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η Βαλένθια επικράτησε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με τη Σεβίλλη να έχει 11 νίκες στις 15 τελευταίες συναντήσεις τους στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας.

Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Αγγλία Τότεναμ αγωνίζεται σε μια έδρα που έχει να φύγει νικήτρια από τότε που στην Τσέλσι έπαιζε ο Τόνι Ντορίγκο, ενώ η δεύτερη Λίβερπουλ υποδέχεται την ομάδα την οποία κέρδισε μόνο στις δύο από τις έξι τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, την ανεβασμένη (δύο σερί επιτυχίες) Σάντερλαντ.

Το τρέχον τετραήμερο είναι από εκείνα που έχουμε και Σούπερ Λίγκα. Οι επτά πρωτοπόροι αγωνίζονται εντός, εκτός από τον Παναθηναϊκό που παίζει 7 χιλιόμετρα νότια της Λεωφόρου, εκεί που έχει να κερδίσει εδώ και 4 αγώνες (Νέα Σμύρνη). Με χαρά υποδεχόμαστε και την… τρίτη αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία ξεκινά την Παρασκευή με τη μονομαχία του πρωτοπόρου Απόλλωνα με τον δημιουργικό αλλά άσφαιρο Παναιγιάλειο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις