King Bet Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2008


Τριήμερο Τσάμπιονς Λιγκ αυτό που ξεκινά σήμερα και από τα ξημερώματα στα γειτονικά σας σημεία πώλησης βρίσκεται η King Bet, πλήρης και ενδιαφέρουσα, όπως την έχετε συνηθίσει.


Για κάθε αγώνα της «αστεράτης» διοργάνωσης αντιστοιχεί και μία σελίδα, με όλα τα αγωνιστικά στοιχεία, το πρόγραμμα, τον διαιτητή της αναμέτρησης (και τα σημεία του) και την αναλυτική προϊστορία του.

Ολα τα πιθανά σενάρια και το τι θέλει ξεχωριστά κάθε ομάδα για να πετύχει τον στόχο της, μπορείτε να τα αφουγκραστείτε μέσα από τη σελίδα του Βαγγέλη Λυκάκη.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το λέει ξεκάθαρα. «Νίκη-πρόκριση για τον Παναθηναϊκό», και μαζί με ένα ακόμα «σιγουράκι» από τη μεγάλη διοργάνωση, ετοιμάζεται να μας οδηγήσει στο ταμείο.

Η ομάδα του Τήλε Αστυ μάς προτείνει ειδικά στοιχήματα για την ελληνοκυπριακή διαμάχη, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης καταθέτει τη δική του στοιχηματική πρόταση για το μεγάλο ραντεβού του Παναθηναϊκού.

Για «μπερδεμένες καταστάσεις» κάνει λόγο ο... υποψιασμένος bet radar και μας δίνει τις πτώσεις και τις ανόδους στα μεγάλα παιχνίδια του τριημέρου.

Εβδομη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και ο Κωνσταντίνος Μπότσαρης εκτός από όλα τα νέα των ομάδων, μεταφέρει και το κλίμα που επικρατεί σε αυτές μετά και τους αγώνες στα πρωταθλήματά τους.

«Αγώνας χωρίς αύριο» είναι για την Εφές αυτός με την Ολίμπια Μιλάνο και ο Τόλης Κοτζιάς μας εξηγεί το γιατί.

Ακόμα, στην Κing Bet θα βρείτε 16σελιδο οδηγό για τα ματς που έρχονται το Σαββατοκύριακο. Ντέρμπι που κόβουν την ανάσα, όπως είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ ή της Γιουβέντους με τη Μίλαν.

Mέσα από τις σελίδες της Κing Bet μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και τις... ίντριγκες στον ελληνικό ιππόδρομο, και ασφαλώς να διαβάσετε την βαρύνουσα άποψη του Sir Ganian για όλα τα τεκταινόμενα στον ταλαιπωρημένο αυτόν χώρο.

Και όλα αυτά είναι τουλάχιστον τα... μισά από όσα μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της King Bet! Καλή σας ανάγνωση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις