King Bet Τρίτης 16 Δεκεμβρίου 2008


Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και η King Bet είναι πιστή στο ραντεβού με τους αναγνώστες της.

Στο τεύχος 182 θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις και αγωνιστικά νέα από τις 32 ομάδες που δίνουν τη μάχη τους την Τετάρτη και την Πέμπτη, με ενδιαφέροντα στατιστικά και σημαντικά «info».

Διαβάστε ακόμα όλα τα σενάρια και το τι χρειάζεται κάθε σύλλογος για να πετύχει τον στόχο της.

Η Παριζιάνα έχει... ανάστημα και αποτελεί πάτημα του Cool στο κουπόνι του, ενώ ειδικό στοίχημα με σούπερ απόδοση από το Καραϊσκάκη μάς... έχει ο Παναγιώτης Διαλεκτάκος.

Ο Γιάννης Καρατζαφέρης μάς μεταφέρει στον παλμό των αγγλικών γηπέδων και μας δίνει εικόνες από το πρόσφατο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουέστ Χαμ, ενώ ο Πάνος Παπατσώρης δηλώνει έτοιμος να ανακάμψει μετά από το περίεργο Σαββατοκύριακο!

Πλήρης ενημέρωση όπως πάντα για τα τεκταινόμενα στην Ευρωλίγκα, αλλά και η γνώμη του Τόλη Κοτζιά για την όγδοη αγωνιστική.

Επιπλέον, πλούσιος οδηγός για το τελευταίο μεγάλο κουπόνι του έτους, με προϊστορίες, βαθμολογίες, αλλά και το τι συνέβη το Σαββατοκύριακο. Και μην ξεχνάτε, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Λίβερπουλ πλησιάζει...

Ολα αυτά, μαζί με τα απολύτως απαραίτητα για την επιλογή των σημείων μας (στατιστικά, πληροφορίες, βαθμολογίες κτλ), στην Κing Bet που κυκλοφορεί ήδη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις