King Bet Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008


Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι του τετραημέρου και έχουν ασφαλώς βασιλική θέση στην King Bet που κυκλοφορεί σήμερα.

Με 9 βαθμούς μπροστά, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και δίνεται ως στοιχηματικό φαβορί για την επικράτηση. Είναι όμως τόσο μεγάλο φαβορί απέναντι στη μισητή της αντίπαλο; Τις απαντήσεις δίνει ο Guru L, ψάχνοντας εναγωνίως τον... παπά.

Αξίζει να διαβάσετε επίσης το τετρασέλιδο αφιέρωμα του Αλέξανδρου Λοθάνο, στο οποίο αναλύονται όλες οι παράμετροι, παρελθοντικοί και μελλοντικοί, του clasico.

Ο Γιώργος Βαβρίτσας φέρνει στο προσκήνιο όλο το... παρασκήνιο από την τότε απόλυση του Ράγκινιγκ από τη Σάλκε και τη μετέπειτα πορεία του έως σήμερα στην εκπληκτική Χόφενχαϊμ. Οι δύο ομάδες συγκρούονται τώρα στο κλείσιμο του α’ γύρου της Μπουντεσλίγκα...

Μπίζνες για... πάρτη τους κάνουν Γιουβέντους και Μίλαν, όπως μας αναλύει διεξοδικά ο Ναπολιτάνο, λίγες ώρες πριν οι δύο τους συγκρουστούν στο Τορίνο.

Μια κατηγορία «παίζεται» στο νότιο μέρος της Ελλάδας, μας αναφέρει ο πάντα μέσα στα πράγματα Κατάσκοπος, ενώ Λίβερπουλ και Τσέλσι παίρνουν το «χαρτί» στην Αγγλία σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες του Bet Radar.

Στο ταξίδι της πρωταθλήτριας Αγγλίας στην πρωτεύουσα και την αναμέτρησή της με την Τότεναμ εστιάζει ο γνώστης του Νησιού, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος «βλέπει» σημεία από την Πρέμιερ που αξίζουν το ρίσκο.

Το κλίμα και την αγωνία από την Αργεντινή μας μεταφέρει ο Βαγγέλης Λυκάκης εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Απερτούρα, ενώ στην τριπλή ισοβαθμία στο εν λόγω πρωτάθλημα βρίσκει στοιχηματικό ενδιαφέρον και ο Ξενοφών Ευαγγελάτος.

Ολα αυτά, μαζί με τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ (στατιστικά, πληροφορίες, βαθμολογίες, μεγάλα σερί, κτλ), στην Κing Bet που κυκλοφορεί ήδη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις