King Bet Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008


Το νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος της King Bet κυκλοφόρησε! Δύο εκδόσεις σε μία, με όλες τις αναλύσεις των αγώνων της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, αλλά και αυτές μέχρι την 30ή Δεκέμβρη.

Για μοναχικούς καβαλάρηδες κάνει λόγο ο Cool και ξετυλίγει το κουβάρι του νταλκά που τον... κατατρώει.

Είναι στα χάι τους αναφέρει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης και οι... τυχεροί είναι δύο.

Ο Πάνος Σκουρογιάννης μάς μεταφέρει στον κόσμο της Πρέμιερ και μας ενημερώνει για τις επιστροφές αγαπημένων προσώπων σε τρία γήπεδα. Μόνο που φορούν πλέον διαφορετική φόρμα.
Και φυσικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας περιμένει στη σελίδα 3, με τις δικές του έμπειρες εκτιμήσεις από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Στέψη πρωταθλητή έχουμε στην Αργεντινή και λίγο πολύ όλοι υποψιάζονται τον... δολοφόνο. Ρωτήστε -ή διαβάστε καλύτερα- και τον εξπέρ του είδους, Βαγγέλη Λυκάκη.
Στου δρόμου τα μισά βρίσκεται η Σούπερ Λίγκα και ο Βαγγέλης Οικονόμου κάνει την ανασκόπησή του, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Μάθετε επίσης όλα τα τεκταινόμενα από τον ενδιαφέροντα χώρο του ΝΒΑ, εκεί όπου η ροή των ειδήσεων είναι πιο γρήγορη και από... αιφνιδιασμό.

Αυτά, αλλά και όλα τα εφόδια για να έχετε καλά και... πλούσια Χριστούγεννα, στην King Bet που κυκλοφορεί. Καλή ανάγνωση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις