King Bet Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008


Το καινούριο τεύχος της King Bet βρίσκεται ήδη στα περίπτερα! Εχοντας αποχαιρετίσει τα πρωταθλήματα από τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Δανία και την Αυστρία, ήρθε η ώρα για το αντίο και σε μερικά ακόμη μεγάλα πρωταθλήματα.

Στην Ιταλία η πρωτοπόρος Ιντερ φιλοξενείται από τη Σιένα και ο Ναπολιτάνο μάς δίνει όλες τις πληροφορίες για την έξοδο των πρωταθλητών, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

«Sold Out στο Καέν-Λυών», μάς μεταφέρει στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Κώστας Μακρυγιάννης και μας καταθέτει τη δική του άποψη για τη νέα δοκιμασία της Λυών.

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια και Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα είναι τα μεγάλα παιχνίδια από την Ισπανία. Εκεί όπου ο Γιώργος Χαϊκάλης έχει προτάσεις και αποδόσεις για όλους...

Το μεγάλο παιχνίδι στην Αγγλία διεξάγεται στο Λονδίνο και αφορά την Αρσεναλ με τη Λίβερπουλ. Ο ειδικός στην Πρέμιερ Χρήστος Σωτηρακόπουλος καταθέτει τη δική του εκτίμηση για το μεγάλο αυτό ματς, ενώ βλέπει με καλό μάτι την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Μπλάκμπερν.

Οσο για την επικαιρότητα, μας περιμένουν στην τελευταία σελίδα οι... Γαντιρρησίες Συνείδησης Fight Club, με τον μοναδικό τους πάντα τρόπο.

Ολα αυτά, μαζί με τα απολύτως απαραίτητα για την επιλογή των σημείων μας (στατιστικά, πληροφορίες, βαθμολογίες κτλ), στην Κing Bet που κυκλοφορεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις