King Bet Τρίτης, 13 Οκτωβρίου 2009

Μία και καμία! Τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Ευρώπη, Κεντρική και Νότια Αμερική. Τα πιθανά σενάρια, αναλύσεις, στατιστικά και εμπεριστατωμένες προτάσεις για όλα τα ματς του κουπονιού.

Πολλά γκολ στη Ζένιτσα προβλέπει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, κάνοντας παράλληλα την εκτίμησή του για το πολύ μεγάλο ματς στον όμιλο της Νότιας Αμερικής, μεταξύ Ουρουγουάης και Αργεντινής.

Η ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ και ο Γιάννης Καρατζαφέρης δίνουν τα προγνωστικά τους με το δικό τους, μοναδικό στυλ, ενώ ο Φώντας Τσούνης κάνει ένα μίνι απολογισμό για την πορεία της Εθνικής και την εκπληκτική παρουσία του Φάνη Γκέκα με το εθνικό μας συγκρότημα.

Τεράστια η γκάμα γνώσεων του Σταύρου Κολίλα, μας «ταξιδεύει» στο μακρινό Ελ Σαλβαδόρ και αναλύει από πού πηγάζει το μίσος που χωρίζει τη μικρή χώρα της Κεντρικής Αμερικής με τη γειτονική Ονδούρα.

Τι έγινε στα αποδυτήρια του ημιχρόνου στον αγώνα της εθνικής με τη Λεττονία. Ο Κατάσκοπος έχει το παρασκήνιο και αναφέρει τις σκέψεις του Σοφοκλή Πιλάβιου για το τι μέλλει γενέσθαι με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Οτο Ρεχάγκελ.

«Οπως κρεμάνε τον βαλέ…». Απολαυστικός ο Γιώργος Γεωργίου, δεν.. ψαρώνει από το 5-2 και αναλύει τους λόγους που η Ελλάδα πέρασε από την Κόλαση στον Παράδεισο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ενα «ολόφρεσκο» τεύχος 80 σελίδων με την υπογραφή των καλύτερων!

Μην χάσετε την KingBet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις