King Bet Παρασκευής 16 Oκτωβρίου 2009

Από σήμερα η KINGBET ανανεώνεται, κάνοντας ένα ακόμα πρωτοποριακό βήμα: Οι επιδόσεις των ομάδων σε ένα μοναδικό πίνακα! Με μια ματιά θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη συμπεριφορά των ομάδων σε κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά. Σκορ ημιχρόνου, ημίχρονα-τελικά, under over, σύνολο τερμάτων και μέσος όρος αποδόσεων από 57 εταιρείες εξωτερικού, ανά αγώνα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ

Επίσης, από σήμερα σε κάθε κουτί αγώνα μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφερόμενες αποδόσεις του ζευγαριού. Δηλαδή, εκτός από τα σημεία 1, Χ, 2, υπάρχουν τα under - over, οι διπλές ευκαιρίες, το αποτέλεσμα ημιχρόνου και το σύνολο τερμάτων.

Παράλληλα, ανανεωμένες στήλες από τους κορυφαίους συντάκτες και αρθρογράφους με στυλ.

Ξεχωριστή σελίδα για τα μεγάλα πρωταθλήματα, με ειδήσεις, θέματα και πλούσιο παρασκήνιο. Η... πεντάδα της Αγγλίας, ο Γιώργος Βαβρίτσας από τη Γερμανία, ο Ναπολιτάνο στα της Ιταλίας, ο Θανάσης Κυλώνης στη Γαλλία, οι Γιώργος Χαϊκάλης και Γιώργος Ραπτάκης στα της Ισπανίας, o Μίλτος Ζωγράφος με τον Γιάννη Γεωργόπουλο στη Σκανδιναβία και ο Βαγγέλης Λυκάκης στη Λατινική Αμερική σας βάζουν στο κλίμα!

Αναλύσεις, εμπεριστατωμένες απόψεις και εκτιμήσεις για να ξέρουμε τι παίζουμε. Επίσης, τα κορυφαία στατιστικά για κάθε πρωτάθλημα, για ψαγμένους και απαιτητικούς παίκτες.

Φυσικά, μόνο στην KINGBET θα βρείτε τους κορυφαίους, «επώνυμες» υπογραφές με άποψη! Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ με τον Γιάννη Καρατζαφέρη, ο Φώντας Τσούνης, ο Σταύρος Κολίλας, ο Τόλης Χριστοφοράκης, ο GURU L, ο Νίκος Κουλιανός, το FIGHT CLUB, ο Γιώργος Γεωργίου σχολιάζουν και προτείνουν.

Mην χάσετε την King Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις