King Bet Παρασκευής 9 Oκτωβρίου 2009

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ, το ενδιαφέρον του στοιχηματικού κουπονιού εστιάζεται στους προκριματικούς αγώνες. Ολος ο πλανήτης στην τσίτα! Από την Ευρώπη μέχρι τη Νότια Αμερική και από την Αφρική ως την Ασία. Στην King Bet θα βρείτε ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια και φυσικά τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία για όλα τα ματς του κουπονιού.

«Παιχνίδι συντήρησης» προτείνει ο Νίκος Κουλιανός και μας αναλύει το σκεπτικό του, το σημείο που επιβεβαιώνεται σχεδόν… πάντα στους αγώνες της εθνικής μας αποτελεί την επιλογή του Πάνου Παπατσώρη.

Εκτός από προκριματικά όμως, το τριήμερο που ακολουθεί έχουμε και πλήρεις αγωνιστικές σε διάφορες κατηγορίες ανά την Ευρώπη. Αντώνης Λιάσκος, Ιπποκράτης Κορίτσογλου και Κώστας Βλυσμάς μας δίνουν τα φώτα τους στις μικρές «Αγγλιδούλες» που συνεχίζουν (εννοείται…) σε ασταμάτητους ρυθμούς.

Η Β' Ισπανίας με τον Γιώργο Ραπτάκη, η δεύτερη της Ιταλίας με τον Ναπολιτάνο και τα τρία λάτιν πρωταθλήματα με την υπογραφή των Βαγγέλη Λυκάκη και Στέλιου Πανικίδη παίρνουν συνέχεια σε ένα «ολόφρεσκο» τεύχος 96 σελίδων.

Προφανώς, θα βρείτε και όλες τις αγαπημένες πλέον στήλες με Γιώργο Γεωργίου, Fight Club, Ιανό, Bet Radar και Κατάσκοπο.


Μην χάσετε την King Bet που κυκλοφορεί!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις