King Bet Παρασκευής 23 Oκτωβρίου 2009

«Καυτό» Σαββατοκύριακο!

Λίγες μέρες μετά τα κρίσιμα παιχνίδια σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, τη σκυτάλη παίρνουν τα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα. Κοινό χαρακτηριστικό σε Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία, Γερμανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Μεξικό…; Παντού υπάρχει από ένα τουλάχιστον πολύ μεγάλο παιχνίδι που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι. Από το Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ, το Φενέρ – Γαλατά, το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το Ρίβερ – Μπόκα και το Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ.

Γίνονται μεταγραφές τον Οκτώβρη; Για την KINGBET ναι! Ο Κώστας Νικολακόπουλος μπαίνει στο τιμ της εφημερίδας και είτε με τη μορφή σχολιασμού είτε με τη μορφή της απλής καταγραφής γεγονότων, υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει και αυτός «στοιχηματικά».

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιώργος Γεωργίου, Fight Club, Γιάννης Καρατζαφέρης με όλη την ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ, Φώντας Τσούνης. Οι πιο δυνατές «υπογραφές» είναι εδώ.

Από αυτή την εβδομάδα, το συντακτικό επιτελείο της KINGBET γίνεται ακόμα πιο δυνατό. Ο Γιώργος Δήμητσας, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον στοιχηματικό Τύπο, θα καταγράφει γεγονότα, θα αναλύει και θα κάνει τις εκτιμήσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ.

KINGPRESS.GR
Τώρα με ένα κλικ μπορείς να αποκτήσεις την αγαπημένη σου εφημερίδα ΨΗΦΙΑΚΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις