King Bet Τρίτης, 20 Οκτωβρίου 2009


Τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μεγάλες μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Αγώνες για όλα τα γούστα. Με φαβορί, αμφίρροπα, με... υποψίες έκπληξης, με καλές αποδόσεις.

Τελευταία νέα, στατιστικά, προϊστορίες και οι πιο ψαγμένες αναλύσεις για όλα τα ματς του κουπονιού από τη συντακτική ομάδα της KINGBET.

«Η βαριά φανέλα της Μίλαν είναι ικανή να την οδηγήσει ψηλά στο θεσμό…». Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γνωρίζει όσο λίγοι το Τσάμπιονς Λιγκ και δίνει τα προγνωστικά του.

«Με κλειστά μάτια θα ποντάρω σε αυτό το διπλό» υπόσχεται ο Πάνος Παπατσώρης και φτιάχνει τη δυάδα του για το μεσοβδόμαδο κουπόνι.

«Μετράει προβλήματα ο Λάσλο Μπόλονι». Ο Σταύρος Κολίλας κάνει… το ρεπορτάζ της Σταντάρ Λιέγης, αναφέρεται στην υπόθεση δωροδοκίας που καταγγέλλει Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και αναλύει πώς βελτιώθηκε η Μίλαν από την αλλαγή συστήματος που έκανε ο Λεονάρντο.

Φυσικά, στην KINGBET θα βρείτε τους κορυφαίους, «επώνυμες» υπογραφές με άποψη! Ο Γιάννης Καρατζαφέρης, ο Φώντας Τσούνης, το FIGHT CLUB, ο Γιώργος Γεωργίου και πολλοί άλλοι σχολιάζουν την επικαιρότητα και προτείνουν.

Μόνο στην KINGBET της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις