ΚΙΝG ΒΕΤ Παρασκευής ९ Απριλίου

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ που μαγνητίζει όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο. Ενας αγώνας όπου συγκρούονται δύο ομάδες από την ίδια χώρα, αλλά τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Τις χωρίζουν πάρα πολλά, δεν τις ενώνει τίποτα.

ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ περιμένουν κάθε χρόνο αυτό το παιχνίδι για να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους, πόσο μάλλον φέτος που η συνύπαρξή τους στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν τους φέρνει αντιμέτωπους σε ένα… ματς μπολ τίτλου. Οποια από τις δύο νικήσει, ουσιαστικά αγκαλιάζει το πρωτάθλημα. Ρεάλ – Μπαρτσελόνα λοιπόν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση που δεσπόζει σ’ αυτό το κουπόνι.

ΩΣΤΟΣΟ, ντέρμπι δεν έχουμε μόνο στην Ισπανία. Εχουμε και στη Γερμανία (Λεβερκούζεν – Μπάγερν), και στην Ιταλία (Φιορεντίνα – Ιντερ), και στη Γαλλία (Λυών – Λιλ), και στην Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Φέγενορντ), ενώ σε όλα τα πρωταθλήματα βρίσκουμε αγώνες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, την Κυριακή διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της σεζόν, που αναμένεται να αναδείξει πρωταθλητή (ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν μόλις βαθμό για να πάρει τον τίτλο), αλλά και τις ομάδες που θα κάνουν παρέα στον Πανθρακικό...

ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ για όλα τα ματς του κουπονιού, με πλούσια στατιστικά, ειδικούς πίνακες και πολύ παρασκήνιο θα βρείτε σε ένα «πλούσιο» τεύχος 112 σελίδων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις