KING ΒΕΤ Παρασκευής 30 Απριλίου


ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ προς τη λήξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, η μάχη του τίτλου δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ούτε στην Αγγλία ούτε στην Ιταλία ούτε στη Γερμανία ούτε στην Ισπανία. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που και στα 4 αυτά πρωταθλήματα δεν μπορούμε να προβλέψουμε με… ασφάλεια την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν το Σαββατοκύριακο.













ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, η Τσέλσι καλείται να προσπεράσει το προτελευταίο (και πιο ψηλό) εμπόδιο για να τερματίσει πρώτη. Η Λίβερπουλ περιμένει με άγριες διαθέσεις τους Λονδρέζους, όχι βέβαια για να χαρίσει τον τίτλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για να εξαντλήσει τις τελευταίες ελπίδες που έχει να μπει στην τετράδα.









ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η Ιντερ πήρε… κεφάλι στην κούρσα, πήρε και μια πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και τώρα θέλει να πάρει και το σκουντέτο. Ο αγώνας με τη Λάτσιο είναι ουσιαστικά ο τελευταίος δύσκολος για τους «νερατζούρι», σε μια αναμέτρηση με έντονο παρελθόν (γράφει σχετικά ο Σταύρος Κολίλας) και έντονο παρασκήνιο (διαβάστε Ναπολιτάνο).









ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Μπάγερν και Σάλκε μοιράζονται την πρώτη θέση, ωστόσο η διαφορά τερμάτων ευνοεί σαφώς τους Βαυαρούς, που έχουν σαφές προβάδισμα. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται σε μια πολύ σκληρή έδρα, όπως είναι το «Μαδριγάλ» της Βιγιαρεάλ, με τη Ρεάλ να καραδοκεί για τυχόν στραβοπάτημα της πρωτοπόρου. Ο Γιώργος Χαϊκάλης γράφει σχετικά. Στην Ελλάδα συνεχίζονται τα πλέι οφ, στη Γαλλία υπάρχει πρωτάθλημα και ο τελικός Κυπέλλου, στην Ολλανδία η αυλαία πέφτει την Κυριακή, ενώ σε όλα τα πρωταθλήματα θα βρείτε σπουδαία ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.









ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για όλους τους αγώνες, «επώνυμες» στήλες με άποψη, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, την ομάδα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, τον Σταύρο Κολίλα και πολλούς άλλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις