KING ΒΕΤ Τρίτης 20 Απριλίου


ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ του Τσάμπιονς Λιγκ στρέφουν πάνω τους όλους τους προβολείς του κουπονιού. Δεν τυχαίνει… κάθε μέρα να βλέπουμε ένα ματς Ιντερ – Μπαρτσελόνα, έστω κι αν αυτό το ζευγάρι συναντήθηκε και στη φάση των ομίλων. Αλλα εκείνα τα παιχνίδια, άλλο το τωρινό. Μουρίνιο και Μέσι αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα, εξάλλου ό,τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν λένε, προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον.

ΕΞΙΣΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ αναμένεται και ο δεύτερος, ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λυών, την Τετάρτη το βράδυ στο Μόναχο. Κοινό στοιχείο, πάντως, και των δύο αναμετρήσεων η ταλαιπωρία των φιλοξενούμενων ομάδων να φτάσουν στον προορισμό τους, καθώς μετακινήθηκαν με πούλμαν, λόγω της ηφαιστειακής τέφρας που έχει σκεπάσει τη μισή Ευρώπη.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ βραδιές συνεχίζονται και την Πέμπτη, με τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Στο Αμβούργο, η ομάδα του Λαμπαντία υποδέχεται τη Φούλαμ, με στόχο να… επιστρέψει σ’ αυτό το γήπεδο στις 12 Μαΐου, για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ στη Μαδρίτη η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, με δύο πολύ μεγάλους απόντες: τον Αγουέρο από τη μία και τον Τόρες από την άλλη.

ΑΥΛΑΙΑ στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες με μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια που έχουν απομείνει χωρίς κάτοχο για την πρόκριση στους «16». Διαβάστε όλα τα σενάρια και τους στόχους των ομάδων.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ σε Ιταλία, Αυστρία και Δανία, ενώ διάφορα παιχνίδια διεξάγονται από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και τις περισσότερες της Σκωτίας.

ΣΤΗΝ KING BET ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ διαβάστε ακόμη τη στήλη για το πόκερ, το DNA των ομάδων στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, την άποψη του Γιώργου Γεωργίου για τα πλέι οφ της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, τους Fight Club, αλλά και όλες τις αγαπημένες σας στήλες। Μελετήστε ακόμη τις κρίσιμες αγωνιστικές που έρχονται, τις αποδόσεις των αγώνων του Σαββατοκύριακου και τις πρώτες κινήσεις στην αγορά της Ασίας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις