KING ΒΕΤ Παρασκευής 23 Απριλίου

ΑΚΟΜΑ δεν μπήκαμε στον μήνα των τελικών που παραδοσιακά είναι ο Μάιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τον Απρίλιο δεν υπάρχουν τέτοιοι. Πέρα από το Αγιαξ – Φέγενορντ στην Ολλανδία, Παναθηναϊκός και Αρης διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδος. Κι αν για τους «πράσινους» η πρόκληση του νταμπλ είμαι μεγάλη, κάτι ανάλογο συμβαίνει και για τους Θεσσαλονικείς, που έχουν να πανηγυρίσουν κούπα από το 1970.


ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ και ανοίγουμε τα πρωταθλήματα. Ελάχιστες στροφές πριν από το φινάλε, η μάχη έχει φουντώσει για τα καλά σε όλα τα πρωταθλήματα. Μάλιστα, σε τρία από αυτά (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία) η διαφορά των δύο ομάδων που προπορεύονται είναι στον έναν βαθμό, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι κάθε γκέλα από δω και στο εξής είναι απαγορευτική.



ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ παιχνίδια στο πλούσιο κουπόνι του τετραημέρου, για τα οποία θα ενημερωθείτε πληρέστατα σε ένα τεύχος 112 σελίδων.



ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για όλους τους αγώνες, «επώνυμες» στήλες με άποψη από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, την ομάδα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, τον Σταύρο Κολίλα και πολλούς άλλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις