King Bet Τρίτης 6 Απριλίου 2010

ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι πάνω απ’ όλα θέαμα και γιορτή. Και την περασμένη εβδομάδα, όλοι εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι, απολαύσαμε τις καλύτερες παραστάσεις. Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανάλογες εικόνες, υποδεχόμαστε τις ρεβάνς στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Με αμφίρροπα ζευγάρια, με μάχες που θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών, καθώς και στα τέσσερα μέτωπα η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ από τη Μόσχα, όπου η Ιντερ θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το 1-0 του «Μεάτσα», ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί η πανδαισία στο «Καμπ Νόου», με Μπαρτσελόνα και Αρσεναλ να μάχονται για μια θέση στα ημιτελικά. Κι αν πάρουμε ως κριτήριο αυτά που είδαμε στο Λονδίνο, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα…

ΣΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις ήττες τους στα πρώτα παιχνίδια, σε δύο αναμετρήσεις όπου κυριαρχούν οι… απουσίες του Ρούνεϊ από τη μια πλευρά και των Λισάντρο Λόπες και Γκοβού από την άλλη.

ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ παρουσιάζουν και οι ρεβάνς στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού και εδώ η πρόκριση δεν έχει κριθεί σε κανένα από τα τέσσερα ζευγάρια. Πλην των ευρωπαϊκών αγώνων, το κουπόνι περιλαμβάνει παιχνίδια από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, το Κύπελλο Δανίας, τη Σουηδία, την Αργεντινή, το Λιμπερταδόρες και, φυσικά, τον επαναληπτικό μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις