KING ΒΕΤ Τρίτης 13 Ιουλίου

ΤΟ 19ο ΜΟΥΝΤΙΑΛ πέρασε στην ιστορία. Μια διοργάνωση που μας κράτησε συντροφιά για έναν μήνα, με έντονες συγκινήσεις, με σημαντικούς αγώνες και με πολλά νέα πρόσωπα που αναδείχθηκαν σ’ αυτούς τους 64 αγώνες. Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι το πρόσημο είναι θετικό, καθώς αν εξαιρέσουμε τα ματς της φάσης των ομίλων όπου έγιναν αρκετές εκπλήξεις, από τα νοκ άουτ κι έπειτα τα φαβορί επαληθεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό και πλήρωσαν όσους έπαιξαν με βάση τη λογική.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ τώρα με ευρωπαϊκά Κύπελλα. Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2010-11 ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες και συνεχίζονται αυτό το τριήμερο με τα πρώτα ματς του 2ου προκριματικού γύρου. Μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν και ο Ολυμπιακός, σε μια άγνωστη γι’ αυτόν… ημερομηνία, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τέτοια εποχή. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στα Τίρανα για την αναμέτρηση με την Μπέσα, μια ομάδα στα μέτρα τους, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ η νέα διοίκηση έχει πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.



ΔΕΚΑΕΠΤΑ αγώνες από το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα 40 από το Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση του τριημέρου, ενώ επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω Μουντιάλ η Βραζιλία. Επίσης, στο κουπόνι υπάρχουν αγώνες από την Ιρλανδία, τη Νορβηγία, την Αμερική.



Στην King Bet της Τρίτης θα βρείτε τις απόψεις-απολογισμό για το Μουντιάλ από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Γιάννη Καρατζαφέρη και των Fight Club. Πολύτιμα στατιστικά, όλες οι βαθμολογίες των ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον δρόμο προς το ταμείο, στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις