KING ΒΕΤ Τρίτης 27 Ιουλίου

ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ είναι τα ελληνικά στοιχεία του κουπονιού αυτού του τριημέρου. Αν προσθέσετε και τις Ομόνοια (εντός με Σάλτσμπουργκ), Απόλλων Λεμεσού (εκτός με Σιμπίρ), ΑΠΟΕΛ (εντός με Γιάμπλονετς), Ανόρθωση (εκτός με Σερκλ Μπριζ), τότε το ενδιαφέρον μας, ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.


ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ στον τρίτο αυτόν προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα εισβάλλουν ομάδες καταξιωμένες στον ευρωπαϊκό χώρο, όπως είναι η Ντιναμό Κιέβου, η Ρόζενμποργκ, η Σέλτικ, η Αντερλεχτ, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Στουτγάρδη και φυσικά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Αγιαξ. Κάποιες ομάδες κάνουν ποδαρικό (βλ. Γιαγκελόνια, η αντίπαλος του Αρη), κάποιες άλλες έχουν ήδη παρουσία σε ομίλους (Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίπαλος του Ολυμπιακού).



ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ όμως δηλώνει παρούσα, μέσω της ημιτελικής φάσης του Λιμπερταδόρες. Πρώτοι αγώνες, με τη μεξικανική Γουαδαλαχάρα να υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε από τη Χιλή και τη φορμαρισμένη (4 σερί νίκες) Ιντερνασιονάλ να συναντά σε βραζιλιάνικο φόντο τη δίχως επιτυχία εδώ και 4 αγώνες Σάο Πάολο.



ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ σε ιαπωνικό πρωτάθλημα και Β’ Σουηδίας, Σούπερ Καπ Γαλλίας στην… Τυνησία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν, πρώτος τελικός Κυπέλλου στη Βραζιλία μεταξύ της Σάντος και της Βιτόρια Μπαΐα.



Οι αγαπημένες σας στήλες, επαγγελματικοί τρόποι προς το ταμείο και τα απαραίτητα στατιστικά, μόνο στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις