KING ΒΕΤ Τρίτης 20 Ιουλίου

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ «έκανε το καθήκον του» ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Μπέσα. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία και τη χαμηλή συγκριτικά δυναμικότητα της κυπελλούχου Αλβανίας και σημείωσε την τρίτη «πεντάρα» του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο Γιουρόπα. Η ομάδα του Λίνεν έχει έτσι την ευκαιρία και τον χρόνο να κατασκοπεύσει την επόμενη και θεωρητικά πιο δύσκολη αντίπαλό του, είτε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είτε τη Μόγκρεν από το Μαυροβούνιο. Πέρα από το ματς στο άδειο Καραϊσκάκη διεξάγονται ακόμη 39 αναμετρήσεις στη διοργάνωση, εκεί όπου ο Κοσμάς Παπαϊωάννου μελέτησε και σύγκρινε τα σκορ της αντίστοιχης περσινής φάσης και κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα (σελ. 10).


ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ τα 8 από τα 17 ζευγάρια έχουν ήδη πάρει «κλίση» προς τη μία ομάδα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ομόνοια. Το 3-0 επί της Ρένοβα δίνει την ευκαιρία στον Τάκη Λεμονή να δοκιμάσει αν το κρίνει σκόπιμο τόσο τον Λούα Λούα όσο και τους Μπουθόν (τρεις γεμάτες σεζόν στην Ουέλβα), Ρουέδα (βασικός στην Μπαρτσελόνα Β’) στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Φίλιπ Β’», μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της πρωταθλήτριας Σκοπίων.



ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στη Βραζιλία, ντέρμπι στην Ελβετία, κλείσιμο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στη Σουηδία, ένας αγώνας από Α’ και Β’ Σουηδίας και ένας από την Αμερική συγκροτούν το πρόγραμμα του τριημέρου। Στο παρόν τεύχος θα βρείτε όμως και δύο σπέσιαλ αφιερώματα για τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ (Αγιαξ) και του Αρη (Γιαγκελόνια) στην Ευρώπη, με όλες τις επίκαιρες εξελίξεις από τα δύο στρατόπεδα.

Στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις