KING ΒΕΤ Παρασκευής 16 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ούτε εβδομάδα από τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήδη τρία πρωταθλήματα απέχουν λίγες ώρες από την εκκίνησή τους. Αυστρία, Ελβετία και Δανία ξεκινούν παραδοσιακά στην καρδιά του καλοκαιριού - έχουν εξάλλου μακρά διακοπή τους τρεις μήνες του χειμώνα. Σάλτσμπουργκ, Κοπεγχάγη και Βασιλεία είναι οι ομάδες που κατέκτησαν τον περσινό τίτλο στη χώρα τους, αλλά και αυτές που δίνονται από τους μπουκ ως οι κύριες διεκδικήτριες του νέου πρωταθλήματος. Οχι μόνο λόγω… κατοχής, αλλά και επειδή κινήθηκαν σωστά και σοβαρά στο μεταγραφικό παζάρι.


ΑΣΦΑΛΩΣ όλα τα πάρε-δώσε των ομάδων, οι μετακινήσεις προπονητών, η οικονομική τους κατάσταση -παράγοντας που «χτυπάει» όλο και περισσότερα σωματεία- και οι εκτιμήσεις για το πού μπορεί να φτάσει φέτος η κάθε ομάδα, σε τρία αναλυτικά και εύχρηστα αφιερώματα, συνοδευόμενα βεβαίως με όλη την ειδησεογραφία της πρεμιέρας.



ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ όμως και η ανώτατη κλίμακα της Σουηδίας, εκεί όπου η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου βρίσκει την πρωταθλήτρια ΑΪΚ στην τελευταία τριάδα της κατάταξης. Σούπερ ματς στο ιαπωνικό πρωτάθλημα ανάμεσα στις δύο κορυφαίες πέρσι Κασίμα και Καβασάκι, οι οποίες έχουν πλέον τους διεθνείς τους, αλλά όχι όλους καθώς κάποιους τους… τσίμπησαν ευρωπαϊκές ομάδες. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ξεκίνησε ήδη από την Τετάρτη και είχαμε μάλιστα τις πρώτες μπόμπες, σε μία λίγκα που οι αλλαγές προπονητών είναι ατελείωτες. Το πρόγραμμα του τετραημέρου περιλαμβάνει ακόμη αγώνες από την Αμερική, την Ιρλανδία και τη Φινλανδία, για τους οποίους θα ενημερωθείτε αναλυτικά στις επόμενες σελίδες, ενώ για όλα τα τελευταία νέα στο www.kingbet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις