KING ΒΕΤ Παρασκευής 23 Ιουλίου

ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ του ελβετικού, του αυστριακού και του δανέζικου πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα καταλάβαμε λίγο από… χειμερινό στοιχηματικό κουπόνι, το Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας θα μας μυήσει ακόμη καλύτερα στη νέα σεζόν. Είκοσι οκτώ ομάδες ρίχνονται στη μάχη του μικρού αυτού τουρνουά στο οποίο μετέχουν οι σύλλογοι από την Α’, τη Β’ και τη Γ’ Σκωτίας και που πραγματοποιείται με νοκ άουτ αγώνες σε πέντε γύρους (συμπεριλαμβανομένου του τελικού). Ο Μανώλης Ηλειάκης έχει όλα τα νέα και τις διαφοροποιήσεις στις ομάδες της πρώτης αυτής φάσης του θεσμού.


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ένα από τα παραδοσιακά πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κουπονιού. Αναλυτικό και ουσιαστικό αφιέρωμα από τον Βαγγέλη Λυκάκη, ο οποίος βγάζει τις πρώτες ευκαιρίες από το εν λόγω πρωτάθλημα. Πλήρης αγωνιστική στη Βραζιλία, η οποία από την προσεχή εβδομάδα και για ακόμη δύο θα… διακόψει τις εμβόλιμες, για να τις ξαναρχίσει σε φουλ ρυθμούς το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και να τις συνεχίσει για επτά σερί εβδομάδες!



ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Αντερλεχτ και την κυπελλούχο Γάνδη, τεστ δύναμης της Σάλτσμπουργκ απέναντι στην Τιρόλ Ινσμπρουκ που τρόμαξε τη Ραπίντ Βιέννης την πρώτη αγωνιστική (4-0), νέα εκτός έδρας δοκιμασία για την Μπρόντμπι, αυτήν τη φορά στο Ααλμποργκ. Ολοι οι αγώνες του τετραημέρου, οι γνώμες των ειδικών, οι εκτιμήσεις της ομάδας Τήλε-Αστυ, η επικαιρότητα μέσα από τα μάτια του Fight Club αλλά και όλες οι αγαπημένες σας στήλες, στην Κing Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις