KING ΒΕΤ Παρασκευής 1 Απριλίου

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία, εκεί όπου θα κριθεί η μάχη σε όλα τα μέτωπα. Μέχρι τα τέλη Μαΐου (ή αρχές Ιουνίου) που πέφτει η αυλαία δεν υπάρχει άλλη διακοπή, έτσι από δω και στο εξής τα πάντα είναι ανοιχτά και, όπως λένε οι… μεγαλοπαίκτες του στοιχήματος, «τώρα αρχίζει η σεζόν».

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ το μενού για το ερχόμενο τετραήμερο; Τα πάντα. Από ντέρμπι μίσους (Μίλαν – Ιντερ, Ρόμα – Γιούβε και Κατάνια – Παλέρμο στην Ιταλία), Μπενφίκα – Πόρτο (στην Πορτογαλία) μέχρι αναμετρήσεις που θα κρίνουν τίτλο (Τβέντε – Αϊντχόφεν στην Ολλανδία), αλλά και αγώνες όπου τα φαβορί (η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ από την Αγγλία, η Μαρσέιγ και η Λυών από τη Γαλλία, η Λεβερκούζεν από τη Γερμανία, η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια από την Ισπανία, η Σέλτικ από τη Σκωτία) αγωνίζονται εκτός έδρας σε δύσκολες αποστολές και «απαγορεύεται» να υποπέσουν σε γκέλα αν θέλουν να διατηρηθούν εντός στόχων.

ΑΥΤΟ ΤΟ γουικέντ κάνουν πρεμιέρα και δύο πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, η Α’ Σουηδίας και η Β’ Νορβηγίας. Παρουσίαση των ομάδων, με τις μεταγραφές κινήσεις τους και όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε θα βρείτε σε έξτρα αφιερώματα, υπογεγραμμένα από τους Μίλτο Ζωγράφο και Γιάννη Γεωργόπουλο αντίστοιχα.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Την έναρξη των αγώνων κατάταξης στο Βέλγιο, τον τελικό του Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία και, βέβαια, την 28η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, όπου το ενδιαφέρον έχει στραφεί αποκλειστικά στη μάχη της παραμονής και πιθανότατα το βράδυ της Κυριακής θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Μελετήστε προσεκτικά τις 120 σελίδες του σημερινού φύλλου, καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις