KING ΒΕΤ Πέμπτης 7 Απριλίου

ΕΧΟΥΜΕ μπροστά μας ένα φουλ κουπόνι με αγώνες από 39 (!) διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά δεν έχουμε αποδόσεις. Η απεργία των ΜΜΕ από την Πέμπτη ως και την Κυριακή «υποχρέωσε» την KING BET (όπως και όλες τις στοιχηματικές εφημερίδες) να κυκλοφορήσει μια μέρα πιο νωρίς, περιλαμβάνοντας τα ματς που θα διεξαχθούν από Πέμπτη (με Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο Τουρκίας και Λιμπερταδόρες) μέχρι τη Δευτέρα. Θα έχετε λοιπόν το χρόνο να μελετήσετε με την άνεσή σας τα στοιχεία που σας δίνουμε και να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Οσο για τις αποδόσεις, μπορείτε να τις βρείτε μετά τις 7 μ.μ. της Πέμπτης στο σάιτ της εφημερίδας και από την Παρασκευή το πρωί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.


ΠΑΜΕ όμως να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού, ξεκινώντας από τη Σούπερ Λίγκα, όπου δεσπόζουν οι μάχες για τη σωτηρία, καθώς οι θέσεις των πλέι οφ δείχνουν να έχουν κριθεί. Σπουδαία ματς σε Καυτανζόγλειο (Ηρακλής – ΠΑΟΚ), ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης), Περιστέρι (Ατρόμητος – Ολυμπιακός) και Κέρκυρα (η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εργοτέλη), που θα κρίνουν –ίσως και τελεσίδικα- ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Πανσερραϊκό και, κατά πάσα βεβαιότητα, τη Λάρισα στη Φούτμπολ Λιγκ. Ωστόσο, ενδιαφέρον προκαλεί και η αναμέτρηση Αρης – Ολυμπιακός Βόλου, κυρίως λόγω της παρουσίας του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Θεσσαλονικέων, αλλά και για το τελευταίο χαρτί που… ρίχνει ο Αρης στο μέτωπο των πλέι οφ.

ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια περιλαμβάνονται και στο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα, όπου η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ ταξιδεύει στο γερμανικό βορρά για να αντιμετωπίσει το Αμβούργο, στο τελευταίο ίσως εμπόδιο για τον τίτλο. Πάντως, το ματς που κλέβει την παράσταση στην 29η αγωνιστική διεξάγεται στο Γκελζενκίρχεν, με τη Σάλκε να υποδέχεται τον πρώην προπονητή της Φέλιξ Μάγκατ, με τον οποίο χώρισαν πριν από έναν μήνα, αφήνοντας αιχμές η μία πλευρά για την άλλη. Ο Μάγκατ παλεύει τώρα για να αποφύγει τον υποβιβασμό με τη Βόλφσμπουργκ και είναι βέβαιο ότι παίκτες της Σάλκε πολύ θα ήθελαν να τον βυθίσουν κι άλλο στη βαθμολογία.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, οι ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό έχουν εύκολες αποστολές, ενώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην Ιταλία, η Μίλαν έχει δύσκολη έξοδο στη Φλωρεντία, στη Γαλλία η Λιλ δοκιμάζεται με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, ενώ τούτο το γουικέντ ξεκινά και το πρωτάθλημα στη Β’ Σουηδίας, για το οποίο θα βρείτε αφιέρωμα του Μίλτου Ζωγράφου.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις