KING BET Τρίτης 12 Απριλίου

ΜΠΗΚΑΤΕ στον κόπο να μετρήσετε πόσα γκολ επιτεύχθηκαν στους 8 αγώνες των ευρωπαϊκών Κυπέλλων την προηγούμενη εβδομάδα; 37 ήταν, δηλαδή 4,6 μ.ό. ανά αγώνα. Τέτοια ποδοσφαιρική πανδαισία σε ένα μόνο τριήμερο δεν νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί. Αυτή είναι η μία (η θετική) πλευρά του νομίσματος. Η άλλη (η αρνητική) είναι ότι σε όλα σχεδόν τα ζευγάρια η πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει (εξαιρείται το Μπράγκα – Ντιναμό Κιέβου και, υπό… προϋποθέσεις, το Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι) κι έτσι το στοιχηματικό ενδιαφέρον ενόψει των ρεβάνς έχει ατονήσει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα που μπορεί να αναζητήσει κάποιος ή με περισσότερο ρίσκο να επιλέξει σημεία, ελπίζοντας να ποντάρει σωστά.


ΑΡΧΗ απόψε με τους αγώνες Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι και Σαχτάρ - Μπαρτσελόνα. Η Γιουνάιτεντ έχει συμπληρώσει 377 μέρες χωρίς ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρεί ασφαλές προβάδισμα για την παρουσία της στα ημιτελικά μετά το υπέρ της 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οσο για το άλλο ζευγάρι, η Μπαρτσελόνα απλά περιμένει τις 4 (!) αναμετρήσεις με τη Ρεάλ και ο επαναληπτικός στην επιβλητική «Ντόνμπας Αρίνα» αποτελεί τυπική διαδικασία.

ΑΥΡΙΟ, η Σάλκε καλείται να ολοκληρώσει την έκπληξη και να πετάξει εκτός ημιτελικών την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ, με όπλο το 5-2 στο Μιλάνο, ενώ η Τότεναμ υποδέχεται τη Ρεάλ στο Λονδίνο, με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ώστε να κλείσει με καλές εντυπώσεις τη φετινή διαδρομή της στη διοργάνωση, καθώς το 4-0 της Μαδρίτης δεν αφήνει ερωτηματικά για το ποια από τις δύο θα περάσει στην τετράδα.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ διεξάγονται και οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης στο Γιουρόπα Λιγκ, με Πόρτο, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ να έχουν ήδη στο μυαλό τους τη σύγκρουση στα ημιτελικά. Απομένει μόνο να μάθουμε ποια εκ των Μπράγκα ή Ντιναμό Κιέβου θα βρεθεί εκεί, καθώς το 1-1 στην Ουκρανία έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΕΝΑ εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό φύλλο (σελ. 12), γραμμένο από τον Σταύρο Κολίλα. Θα δείτε τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουν συμβεί στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης, ενώ στο DNA του Στοιχήματος (σελ. 29) θα βρείτε πλούσια στατιστικά για τις 8 ρεβάνς.

Επίσης, πολλές προτάσεις για ποντάρισμα, ειδικά στοιχήματα, προϊστορία, τις επιδόσεις των διαιτητών και βέβαια πλήρεις αναλύσεις για όλους τους αγώνες του κουπονιού.
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις