KING ΒΕΤ Παρασκευής 15 Απριλίου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ποδοσφαιρόφιλους, το 20ήμερο που ξεκινά από σήμερα μέχρι και τις αρχές Μαΐου προσφέρει μια ευκαιρία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Τέσσερα σούπερ ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, για δύο τρόπαια και ένα εισιτήριο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη σύγκρουση αύριο το βράδυ στο «Μπερναμπέου» για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο ματς που θα κρίνει τη φετινή μάχη για τον τίτλο. Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να υπερασπιστούν το +8 που τους χωρίζει από τους «μερένχες», ενώ η «βασίλισσα» παίζει το τελευταίο της χαρτί για την κορυφή, ωστόσο στο μυαλό των παικτών του Μουρίνιο θα γυροφέρνει και η εκδίκηση για το βαρύ 5-0 του α’ γύρου.

Για τις δύο ομάδες, ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα στο «Μεστάγια» της Βαλένθια, ενώ τα ραντεβού τους συνεχίζονται και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα.

ΟΜΩΣ, δεν είναι μόνο το κλάσικο που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στο κουπόνι του τετραημέρου. Υπάρχει και η σύγκρουση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, σε ένα ματς από όπου θα λείψουν οι Τέβες και Ρούνεϊ αντίστοιχα. Ωστόσο, και η Πρέμιερ Λιγκ έχει ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

ΠΑΜΕ και στην Μπουντεσλίγκα, όπου η 30ή αγωνιστική θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Στον πρώτο μετά Φαν Γκάαλ αγώνα, η Μπάγερν φιλοξενεί τον επόμενο προπονητή της, τον Γιουπ Χάινκες, με τον οποίο θα βαδίσουν από το καλοκαίρι. Οι Βαυαροί βρίσκονται σε οριακό σημείο, η έξοδός τους στο Τσάμπιονς Λιγκ κινδυνεύει, ενώ η Λεβερκούζεν παίζει τα ρέστα της στη μάχη του τίτλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα, με τη μοναδική εκκρεμότητα να παραμένει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, που διεκδικούν ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αρης, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του. Ντέρμπι μίσους στην Αργεντινή (Ράσινγκ Κλουμπ – Ιντεπεντιέντε), μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Ιταλία, ματς για γερά νεύρα σε Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, σε ένα κουπόνι με υποσχέσεις…

Στην King Bet της Παρασκευήςθα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες και παρασκήνιο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις