KING BET Τρίτης 26 Απριλίου

TΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ clasico άφησαν διαφορετική γεύση στους δύο μονομάχους. Η Μπαρτσελόνα πήρε την ισοπαλία στο πρώτο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τρίτο σερί τίτλο της στην Πριμέρα, ενώ στο δεύτερο στο «Μεστάγια» η Ρεάλ πήρε τη ρεβάνς νικώντας 1-0 στην παράταση με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακτώντας το πρώτο Κόπα ντελ Ρέι μετά το 1993. Αύριο το βράδυ τα βλέμματα των εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα στη Μαδρίτη, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.


Θα μπορέσει ο Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει για μία ακόμη φορά την ταυτότητα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως έκανε πέρυσι στον πρώτο ημιτελικό της Ιντερ με τους Καταλανούς ή η Μπαρτσελόνα θα προσγειώσει τους Μαδριλένους στην πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι δίκαια είναι το ακλόνητο φαβορί για την κούπα;

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ στο Γκελζενκίρχεν η Σάλκε θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της πρώτης παρουσίας της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως μπροστάρη τον τεράστιο Ραούλ Γκονζάλες, που αποδεικνύει πως ένας μεγάλος παίκτης παραμένει μεγάλος όπου κι αγωνίζεται. Απέναντί της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θέλει να είναι παρούσα για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον μεγάλο τελικό.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ διεξάγονται και οι πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, στους οποίους οι Πορτογάλοι έχουν την τιμητική τους. Στο «Ντραγκάο», η εκπληκτική Πόρτο θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για το τρεμπλ παίρνοντας σκορ πρόκρισης απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Στον πορτογαλικό εμφύλιο, η Μπενφίκα είναι το φαβορί κόντρα στην Μπράγκα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Ντομίνγκος Πατιέντσια έχει πετάξει ήδη εκτός διοργάνωσης τη Λίβερπουλ και την Ντιναμό Κιέβου.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ η Μαρσέιγ έχει την ευκαιρία να περάσει έπειτα από πολύ καιρό μόνη στην κορυφή, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Νις στο «Βελοντρόμ». Στη Δανία διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ το Κόπα Λιμπερταδόρες έφτασε στη φάση των «16» με τους 8 πρώτους αγώνες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στη Λατινική Αμερική.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις