KING ΒΕΤ Παρασκευής 27 Μαΐου

ΤΟ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ποδοσφαιρικό ταξίδι σε επίπεδο συλλόγων φτάνει στο τέλος του. Σ’ αυτή τη διαδρομή των 9 περίπου μηνών είδαμε πολύ μεγάλα ματς, καταπληκτικά γκολ, αναδείχθηκαν ομάδες, ξεπετάχτηκαν πολλοί παίκτες που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Τι έμεινε; Η στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τη σεζόν 2010-11. Tο βράδυ του Σαββάτου θα μάθουμε ποια ομάδα θα σηκώσει το «αντικείμενο του πόθου», την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι η υπερηχητική Μπαρτσελόνα; Θα είναι η «γηπεδούχος» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Οποια από τις δύο κι αν καθίσει στο θρόνο, θα το αξίζει. Εξάλλου, αμφότερες έδειξαν αξιοθαύμαστη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δίκαια βρίσκονται στο Λονδίνο.


ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥ κινείται η KING BET. Με ένα μεγάλο αφιέρωμα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν, με αναλύσεις, με ειδικά στοιχήματα, πλούσια στατιστικά, με τις αποδόσεις των εταιρειών, με πλήρη παρουσίαση του Ούγγρου Βίκτορ Κασάι που θα σφυρίξει το ματς και με ένα τεστ γνώσεων για δυνατούς λύτες.

Ωστόσο, η ενημέρωση δεν σταματά εδώ. Τρεις απεσταλμένοι της εφημερίδας στο Λονδίνο θα σας μεταφέρουν το κλίμα του τελικού μέσω του www.kingbet.gr, με όλες τις ειδήσεις για τους δύο φιναλίστ, με ό,τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ενώ το Σάββατο το μεσημέρι από τις 13:00 μέχρι τις 15:00 μπορείτε να ακούσετε ραδιοφωνικά τον Σταύρο Κολίλα που θα αναλύσει το κουπόνι και θα αναφερθεί στοιχηματικά στον τελικό.

Πρωτοπόροι στην ενημέρωση
Από σήμερα η KING BET λανσάρει τη νέα εφαρμογή QR code στα κινητά τηλέφωνα. Ετσι, σας δίνεται η δυνατότητα, όπου κι αν βρίσκεστε και με ένα απλό σκανάρισμα, να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων του στοιχήματος.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ το Σάββατο 13.00-15.00 στο kingbet.gr και ακούστε ζωντανά τον Σταύρο Κολίλα να απαντάει στα μηνύματά σας. Επίσης μπείτε στην ατμόσφαιρα του τελικού με τις ανταποκρίσεις των τριών απεσταλμένων μας στο Λονδίνο, με όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τους δυο φιναλίστ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις