KING BET Τρίτης 3 Mαΐου

ΑΛΛΑ τρία ματς απέμειναν μέχρι να κλείσει ο φετινός κύκλος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός της 28ης Μαΐου. Και καθώς οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης δεν άφησαν ερωτήματα για το ποιες ομάδες θα βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ», οι ρεβάνς θεωρούνται τυπικής διαδικασίας.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ λύνουν οριστικά τις διαφορές τους για φέτος με το 5ο παιχνίδι τους (4ο μέσα σε 18 μέρες), ωστόσο το ξεκάθαρο προβάδισμα που έχουν οι Καταλανοί μετά το 2-0 του «Μπερναμπέου» τους προσφέρει τη σιγουριά του φαβορί. Ισως, δε, το ενδιαφέρον στραφεί πάλι στις δηλώσεις του Μουρίνιο και του Γκουαρδιόλα, που έχουν ανοίξει πόλεμο και δεν λένε να τον σταματήσουν.



ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της (το απέδειξε περίτρανα και πριν από μία εβδομάδα στη «Φέλτινς Αρίνα»), παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό. Λογική η επιλογή του Φέργκιουσον να ξεκουράσει κάποια βασικά στελέχη, καθώς προέχει η μάχη του πρωταθλήματος, όπου την Κυριακή οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται την Τσέλσι σε ματς-μπολ.

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ, γνωρίζουμε τη χώρα προέλευσης των δύο φιναλίστ στον τελικό του Δουβλίνου, όχι όμως το ζευγάρι. Κι αν για την Πόρτο δεν τίθεται θέμα μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Βιγιαρεάλ την περασμένη Πέμπτη, το άλλο ζευγάρι (Μπράγκα – Μπενφίκα) είναι ανοιχτό, καθώς το 2-1 του «Ντα Λουζ» αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας και στις δύο ομάδες.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν ακόμα αγώνες από την Κόνφερενς, τη Σκωτία, τα Κύπελλα Αυστρίας, Δανίας, Βραζιλίας, τα πλέι οφ στο Μεξικό, την Αμερική και οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» στο Λιμπερταδόρες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις