KING BET Τρίτης Μαϊου

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ δεν μοιάζει το κουπόνι που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στρέφεται στα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με τη μάχη να έχει ανάψει για τα καλά έπειτα από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας. Η Κυπελλούχος ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πλέον το ντέρμπι των δύο Αθηναίων στο Ολυμπιακό Στάδιο αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα για τη συνέχεια. Με νίκη το «τριφύλλι» αποκαθιστά την... τάξη, με κάθε άλλο αποτέλεσμα η ομάδα του Χιμένεθ γίνεται φαβορί για το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ την ίδια άποψη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα από το Βόλο και να μπει και αυτός γερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Το βέβαιο πάντως είναι πως οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους δεν έχουν στόχο να παίξουν... διακοσμητικό ρόλο σε αυτές τις έξι αγωνιστικές, έστω κι αν ηττήθηκαν την Κυριακή από την ΑΕΚ.


ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία και Γαλλία. Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη για τον τρίτο σερί τίτλο της στην εποχή Γκουαρδιόλα. Της αρκεί ο ένας πόντος στο Λεβάντε για να τον πανηγυρίσει και να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τα τελευταία παιχνίδια της με Λα Κορούνια και Μάλαγα. Πραγματικός χαμός πάντως γίνεται στην ουρά, καθώς 11 ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στη Σεγούντα.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, η Λιλ θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή της στην κορυφή της χώρας έπειτα από 57 χρόνια, όμως το έργο της στο «Ζοφρουά Γκισάρ» απέναντι στη Σεντ Ετιέν δεν θα είναι εύκολο. Στην Ιταλία το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου. Η Μίλαν θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στο Παλέρμο και να παραμείνει σε τροχιά για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της, ενώ η Ιντερ δύσκολα θα απειληθεί από τη Ρόμα. Πλήρεις αγωνιστικές σε Πρέμιερ Σκωτίας, Αυστρία, Ελβετία, ενώ ξεκινάνε τα πλέι οφ σε Αγγλία, Σκωτία, Β’ Ολλανδίας. Βάλτε και αγώνες από την Ιρλανδία, το Βέλγιο, το Κύπελλο Σουηδίας, τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, τη Φινλανδία, το Κύπελλο Βραζιλίας, την Αμερική, το Μεξικό και τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και έχετε ένα χορταστικό μενού για το επόμενο τριήμερο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ενώ για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.kingbet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις