KING ΒΕΤ Παρασκευής 6 Μαΐου


ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τρέχοντος τετραημέρου περιλαμβάνει αγώνες από 36 (!) διαφορετικές διοργανώσεις. Πλήρης δράση σε 32 πρωταθλήματα, πλέι οφ σε Ελλάδα, Κόνφερενς και Μεξικό, τελικός Κυπέλλου στην Ολλανδία. Βάλτε μέσα και την έναρξη της σεζόν στη Φινλανδία, το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και έχετε το ιδανικό πρόγραμμα για τζόγο.

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ξεκινάνε τα πλέι οφ, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα, ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου στο ΟΑΚΑ, σε δύο κρίσιμα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν ραντεβού κορυφής. Τρεις βαθμοί χωρίζουν πλέον τις δύο ομάδες και είναι φανερό ότι όποια νικήσει την Κυριακή αγκαλιάζει τον τίτλο.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Ντόρτμουντ γιόρτασε την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, ωστόσο πίσω της η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού μαίνεται για τα καλά. Στην Ιταλία, οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει, όμως το 4ο εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικούν τέσσερις ομάδες και από τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής θα φανεί ποια θα πάρει προβάδισμα.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, τα βλέμματα στρέφονται στις τελευταίες θέσεις, καθώς –πέρα από την Αλμερία που εγκαταλείπει την κατηγορία- ακόμα και 10 ομάδες εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού. Στη Γαλλία, πέντε στροφές πριν από το φινάλε, Λιλ και Μαρσέιγ διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο, με τη Λυών να καραδοκεί, υποδεχόμενη την Κυριακή τους Μασσαλούς. Στην Ολλανδία, Αγιαξ και Τβέντε, μία εβδομάδα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της σεζόν, κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ουσιαστικά το νέο πρωτάθλημα Φινλανδίας (τη Δευτέρα η Μάριεχαμν με τη Μιλικόσκι άνοιξαν την αυλαία). Ο Σάββας Σπανούδης υπογράφει ένα δισέλιδο, παρουσιάζοντας όλες τις ομάδες.

ΤΕΛΟΣ, σ’ αυτό το τεύχος θα βρείτε και ειδικό αφιέρωμα για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός, Σιένα, Μακαμπί και Ρεάλ ρίχνονται στην αρένα του «Σαν Τζόρντι» της Βαρκελώνης, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Τόλης Κοτζιάς και Γιάννης Ψαράκης δίνουν τις εκτιμήσεις τους για τους τέσσερις φιναλίστ.

Μελετήστε προσεκτικά τις σελίδες που ακολουθούν, καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις