KING ΒΕΤ Τρίτης 10 Ιανουαρίου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ πιο συμφέρον; Να κυνηγά μια ομάδα όλη τη σεζόν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος ή να αφοσιωθεί σε διοργανώσεις των 4-8 αγώνων για να περάσει τα σύνορα; Οι… υποστηρικτές της πρώτης εκδοχής θα πουν ότι ούτε το Κύπελλο ούτε το Λιγκ Καπ εξασφαλίζει μια θέση στο χρυσοφόρο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι… υποστηρικτές της δεύτερης εκδοχής θα πουν ότι μια καλή πορεία στο Κύπελλο (και ένα τρόπαιο κατ’ επέκταση) ανεβάζει το πρεστίζ ενός συλλόγου.


ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ από 12 διαφορετικές διοργανώσεις έχει συμπληρωθεί το μεσοβδόμαδο κουπόνι. Αρχή με το Κύπελλο Ελλάδος, όπου υπάρχουν 5 αγώνες την Τρίτη και την Τετάρτη, οι 4 εκ των οποίων ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας, καθώς μόνο ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του σύλλογο της Φούτμπολ Λιγκ (τον Θρασύβουλο). Στην ημιτελική φάση βρίσκεται το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, μία μόλις εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και την άνετη νίκη των «πολιτών» με 3-0. Στο άλλο ζευγάρι θα συγκρουστούν η Κρίσταλ Πάλας και η Κάρντιφ, επομένως μία από τις δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ θα βρεθούν στον τελικό, διεκδικώντας το τρόπαιο και μια θέση στην Ευρώπη.

Στο Κόπα Ιτάλια υπάρχουν 4 ματς στο πρόγραμμα, με τη Βερόνα της Serie B να είναι η μοναδική εκπρόσωπος των μικρών κατηγοριών. Σχετικό και πολύ ενδιαφέρον θέμα για την… Hellas έχει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 8.

ΡΕΒΑΝΣ της φάσης των «16» στο Κόπα Ντελ Ρέι, με αμφίρροπα παιχνίδια, καθώς τέσσερις ομάδες της Πριμέρα απειλούνται με αποκλεισμό, ενώ η Ρεάλ έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Μάλαγα, υπερασπιζόμενη το ρευστό 3-2 του «Μπερναμπέου». Τέσσερα ματς περιλαμβάνονται από το Λιγκ Καπ Γαλλίας, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Λυών – Λιλ, οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Πορτογαλίας και η φάση των «16» στο Κύπελλο Τουρκίας, με τον Φάνη Γκέκα να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ. Τέλος, υπάρχουν εξ αναβολής αγώνες από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, σε ένα κουπόνι που χρειάζεται προσοχή και μελέτη για τα τελευταία νέα των ομάδων και τις 11άδες που θα παρατάξουν οι προπονητές.

Γι’ αυτό, πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, επισκεφθείτε το www.kingbet.eu. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις