KING ΒΕΤ Τρίτης 17 Ιανουαρίου

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ χρόνια, όταν δύο ομάδες έρχονταν αντιμέτωπες πολύ συχνά μέσα σε μια σεζόν, λέγαμε «ούτε η Σέλτικ με τη Ρέιντζερς να ήταν». Αντίθετα, οι μπασκετικοί έλεγαν «πάλι πλέι οφ με Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό; Ελεος». Ε, κάπως έτσι συμβαίνει εδώ και 9 μήνες με το κλασικότερο ζευγάρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ξέρετε πόσες φορές έχουν αναμετρηθεί η Ρεάλ με την Μπάρτσα από τον περασμένο Απρίλιο; Επτά! Δύο στο πρωτάθλημα (πέρσι και φέτος), δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μία στο Κύπελλο, δύο στο Σούπερ Καπ. Και μέσα σε μία εβδομάδα, αύριο και την άλλη Τετάρτη για το Κύπελλο, θα τα ξαναπούν άλλες δύο φορές. Και στο β’ γύρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν άλλη μία. Κι αν… κάτσει και σταυρώσουν πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα φτάσουμε στα 12 κλάσικο σε 12 μήνες. Μια που πιάσαμε τα νούμερα, αξίζει να διαβάσετε το κείμενο του Γιώργου Χαϊκάλη (σελ. 21) που γράφει για το αήττητο της Μπαρτσελόνα στα 12 τελευταία ντέρμπι (η ήττα στον περσινό τελικό του Κυπέλλου ήρθε στην παράταση)…

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τι ενώνει τις δύο ομάδες; Η οικονομική στενότητα, αλλά και η δίψα για διάκριση στο Κύπελλο, καθώς με την έξοδο του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση, μόνον ο Ολυμπιακός απέμεινε από τα φαβορί για κατάκτηση. Την Τετάρτη λοιπόν στην Τούμπα, ένας από τους δύο «δικέφαλους» θα αποχαιρετήσει το θεσμό, όπως βέβαια και άλλες δύο ομάδες από τα ζευγάρια Ξάνθη – Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός – ΟΦΗ. Δράση υπάρχει και στη Σούπερ Λίγκα, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Λεβαδειακός – Αρης στη Βοιωτία και Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να φτάνουν στον έναν βαθμό τον Ολυμπιακό σε περίπτωση νίκης τους.

Αυτό το τριήμερο θα γίνουν και οι 6 επαναληπτικοί για τον γ’ γύρο Κυπέλλου Αγγλίας, τρεις από το Κύπελλο Σκωτίας, δύο από το Κύπελλο Ιταλίας, τέσσερις από το Κύπελλο Ισπανίας, το ματς Αγιαξ – Αλκμααρ που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων και θα ξεκινήσει από το 1ο λεπτό για το Κύπελλο Ολλανδίας, τρεις από το Κύπελλο Βελγίου και οκτώ από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Βάλτε την πλήρη αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας, εξ αναβολής αγώνες από Α’ Αγγλίας, Κόνφερενς, ένα ματς από το Λιγκ Τρόφι ώστε να έχετε το… στοιχηματικό μενού του τριημέρου.

Να μην ξεχάσουμε και το μπάσκετ, καθώς αρχίζει η φάση των «16» σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ, για τα οποία θα ενημερωθείτε από τους Τόλη Κοτζιά και Γιάννη Ψαράκη, με προτάσεις και ειδικά στοιχήματα.

Πριν παίξετε, ενημερωθείτε από το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα και καλή επιτυχία.

Ραντεβού την Παρασκευή με Μπουντεσλίγκα και Κόπα Αφρικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις