KING ΒΕΤ Τρίτης 31 Ιανουαρίου

ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ αγωνιστικές σε δύο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων (Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Ιταλίας), με πλήρη δράση σε Τσάμπιονσιπ, Β’ Ιταλίας, Τουρκία, με εξ αναβολής ματς σε Α’ και Β’ Αγγλίας, με Κύπελλα σε Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, με Λιγκ Καπ στη Γαλλία, με τους επαναληπτικούς της προκριματικής φάσης στο Λιμπερταδόρες και με 4 αναμετρήσεις από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα, δεν είχαμε τίποτα καλύτερο να περιμένουμε για το ερχόμενο στοιχηματικό τριήμερο. Η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου και οι δύο πρώτες του Φεβρουαρίου προσφέρουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μενού, που θα τραβήξει ποντάρισμα, άλλωστε ειδικά η Πρέμιερ και η Ιταλία είναι από τις πλέον… αγαπημένες λίγκες των παικτών.


ΠΡΙΝ ΠΑΙΞΕΤΕ, διαβάστε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (σελ. 13, DNA) για να δείτε τη… συμπεριφορά των αποδόσεων σ’ αυτά τα δύο πρωταθλήματα. Θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα, που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Επίσης, στις αναλύσεις των αγώνων θα βρείτε και αρκετά ειδικά στοιχήματα για μεγαλύτερο κέρδος, όπως βέβαια πολλά στατιστικά, πίνακες και προτάσεις.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ στο Κόπα Ντελ Ρέι, με το ζευγάρι Βαλένθια – Μπαρτσελόνα να μαγνητίζει, ωστόσο ο θαυμασμός όλων αφορά τη Μιραντές, που έφτασε μέχρι τους «4» με πορεία – θαύμα. Στο δισέλιδο 10-11, ο Σταύρος Κολίλας ακτινογραφεί την έκπληξη της διοργάνωσης και αποκαλύπτει γιατί είναι… διάσημη η πόλη Μιράντα της Εμπρο.

ΤΙ ΑΛΛΟ μπορείτε να διαβάσετε στην Κing Bet της Τρίτης; Τεχνικές και συστήματα για τη ρουλέτα (σελ. 12), ένα άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου για τις ομοιότητες του φετινού Παναθηναϊκού με τον περσινό Ολυμπιακό (σελ. 14), 7 σελίδες μπάσκετ, πίνακες και στατιστικά για ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και 6 σελίδες για το Σαββατοκύριακο και ποια ματς κλέβουν την παράσταση. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ενώ για τα τελευταία νέα πληκτρολογήστε www.kingbet.eu. Ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις