KING ΒΕΤ Παρασκευής 6 Ιανουαρίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ που έχουμε μπροστά μας για το ερχόμενο τετραήμερο βρίσκεται στα χέρια σας από την Τρίτη και κάποιοι από σας πιθανόν να έχετε επιλέξει ήδη τους αγώνες που θα ποντάρουν. Για τους… άλλους, αυτούς που θα αποφασίσουν την Παρασκευή (κι αφού θυμίσουμε ότι τα πρακτορεία ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ), αρκεί να τονίσουμε τρία σημεία. Πρώτον, στο «σαλόνι» της εφημερίδας θα βρείτε το… νέο κουπόνι, με τις αποδόσεις στα ελληνικά ματς. Δεύτερον, έχουν αλλάξει οι αποδόσεις σε δύο ματς (ένα στο Κύπελλο Αγγλίας και ένα στο Κύπελλο Γαλλίας). Τρίτον, προσέξτε τις αλλαγές στις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των τουρκικών αγώνων. Δεν είναι αυτές που υπήρχαν στο εβδομαδιαίο κουπόνι και θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα στο δισέλιδο 40-41.



ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού. Καταρχήν, έχουμε την επιστροφή δύο κορυφαίων πρωταθλημάτων, του Καμπιονάτο και της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην Ιταλία, τα βαριά ονόματα έχουν σχετικά εύκολο έργο, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη ακούγονται πολλά για μετακινήσεις παικτών. Μέχρι στιγμής, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο κείμενο του Πάνου Γαρίδη (σελ. 43) η απόκτηση του Τζιλαρντίνο από την Τζένοα κλέβει την παράσταση, για μια ομάδα που μόλις πριν από λίγες μέρες άλλαξε και προπονητή. Νέα πρόσωπα σε τρεις πάγκους είχαμε μέσα στις διακοπές και σε ομάδες της Ισπανίας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απαλλάχθηκε από τον Μανθάνο και έδωσε τα ηνία στον Ντιέγκο Σιμεόνε, η Σαραγόσα πήρε τον Χιμένεθ που δεν άντεξε τα προβλήματα της ΑΕΚ, ενώ η Βιγιαρεάλ ανέθεσε τις τύχες της στον Πάκο Μολίνα, που οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται με τα γάντια της Λα Κορούνια.

ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ έχουμε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, με τις τρεις του τέως ΠΟΚ και τους δύο της Θεσσαλονίκης να κοντράρονται με επαρχιακές ομάδες. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Καυτανζόγλειο με τη Δόξα Δράμας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα, η ΑΕΚ πάει στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ενώ ο Αρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κατά τα άλλα, έχουμε Κύπελλο Γαλλίας, Κύπελλο Σκωτίας, Πορτογαλία (με το ντέρμπι Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Πόρτο να δεσπόζει στο πρόγραμμα), Τουρκία, ενώ στο Μεξικό ανοίγει το πρωτάθλημα Κλαουσούρα, για το οποίο έχει ετοιμάσει ειδικό αφιέρωμα ο Βαγγέλης Λυκάκης (σελ. 63-67).

Ξεχάσαμε κάτι; Ε, ναι. Το Κύπελλο Αγγλίας, όπου διεξάγεται ο 3ος γύρος. Τι σημαίνει 3ος γύρος; Διαβάστε τι γράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 8-9) και ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 18-19) και θα καταλάβατε…

Για τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.kingbet.gr.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις