KING ΒΕΤ Τρίτης 24 Ιανουαρίου

ΜΟΙΑΖΕΙ σε πολλά το κουπόνι του τριημέρου με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Πάλι Κύπελλο Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, πάλι εξ αναβολής αγώνες στην Αγγλία. Τούτη τη φορά όμως είναι πιο πλούσιο, καθώς έχει πλήρεις αγωνιστικές σε Τουρκία, Βέλγιο, δύο μεγάλους ημιτελικούς στo Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κόπα Αφρικα, αλλά και τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες. Πάμε να τα δούμε, ξεκινώντας από –πού αλλού;- το κλάσικο.
ΕΝΑΤΟ ραντεβού τους 9 τελευταίους μήνες για τους δύο «αιώνιους» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Και μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου» να μην αφήνει και πολλά ερωτήματα για το ποια από τις δύο θα περάσει στα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι, αλλά οι… πληγές που άνοιξαν από την ενέργεια του Πέπε να πατήσει τον Μέσι και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά.



Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή με το λεκτικό επεισόδιο Μουρίνιο – Ράμος, αλλά και οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Ρεάλ προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, έχουν κάνει βαρύ το κλίμα στους «μερένχες», ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν. Ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 24-25) περιγράφει τα όσα έγιναν και δίνει ειδικά στοιχήματα, έχοντας μια… διαστροφή στο νου του: να σκοράρει ο Ράμος.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ζευγάρια στην προημιτελική φάση του Κόπα Ιτάλια. Γιουβέντους – Ρόμα, Νάπολι – Ιντερ και Μίλαν – Λάτσιο συνθέτουν τα τρία από τα τέσσερα ματς (Κιέβο – Σιένα το άλλο) του τριημέρου, απ’ όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα περάσουν στα ημιτελικά. Ο Πάνος Γαρίδης καταγράφει τις απουσίες των αντιπάλων και τα ρεκόρ των Τότι και Ιμπραΐμοβιτς, που έκλεψαν την παράσταση την προηγούμενη αγωνιστική. Δύο ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν σοβαρό προβάδισμα απέναντι σε Ατρόμητο και Πανιώνιο αντίστοιχα. Υπάρχουν όμως και οι δύο εξ αναβολής αγώνες για τη Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει στο +5 από τον Ολυμπιακό, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ Αγγλίας, αύριο θα ξέρουμε τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» (26 Φεβρουαρίου). Κάρντιφ – Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι μάχονται για τα δύο εισιτήρια που τους φέρνει μια ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπη. Κατά τα άλλα, στο κουπόνι έχουμε πλήρη δράση σε Κόνφερενς, Τουρκία, Βέλγιο, τους 6 πρώτους αγώνες των προκριματικών του Λιμπερταδόρες, άλλα 6 ματς από το Κόπα Αφρικα, συν εξ αναβολής αναμετρήσεις από Α’ και Β’ Αγγλίας. Βάλτε και φουλ αγώνες στο μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Γιουροκάπ και ΝΒΑ) για να έχετε το μενού των τριών ημερών. Μελετήστε προσεκτικά, πληκτρολογήστε www.kingbet.euγια να μάθετε τα τελευταία νέα, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία. Ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις