KINGBET Τρίτης 10 Ιουλίου 2012


ΣΕ ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό επαληθεύτηκαν τα φαβορί στους πρώτους αγώνες των δύο ευρωπαϊκών Κυπέλλων την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά εξασφάλισαν την πρόκριση, καθώς τα σκορ με τα οποία επικράτησαν δεν ανατρέπονται. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν τα 31 συνολικά no goal σε 40 αγώνες, κάτι που απέδειξε τον χαμηλό βαθμό ετοιμότητας πολλών ομάδων. Αυτό το τριήμερο διεξάγονται οι ρεβάνς του α’ προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και είναι ευκαιρία για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το στοίχημα να βρούμε τα value σημεία, καθώς οι αποδόσεις είναι αρκετά ελκυστικές.

Κατά τα άλλα, στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας υπάρχουν αγώνες από Α’ και Β’ Νορβηγίας, από τη Βραζιλία, τον τελικό Κυπέλλου στη χώρα του καφέ και από την Αμερική, σε ένα «λιτό» αλλά ενδιαφέρον πρόγραμμα.



ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ξεκινάει η Δανία και καλό είναι από τώρα να μπαίνουμε στο κλίμα. Ο Κοσμάς Παπαϊωάννου παρουσιάζει (σελ. 8) τις επιδόσεις των ομάδων στην πρεμιέρα, με πίνακες και στατιστικά, ενώ στο επόμενο φύλλο θα έχουμε και έξτρα αφιέρωμα για το νέο πρωτάθλημα, με τις μεταγραφές και τους στόχους των 12 μονομάχων, όπως βέβαια και για την Ελβετία που επίσης έχει έναρξη την ίδια μέρα.

Οσο για τα προγράμματα της νέας σεζόν, σήμερα θα βρείτε την κλήρωση σε Α’, Β’ Γαλλίας και Α’, Β’ Ολλανδίας, μαζί με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν για τις ομάδες.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ και πέρα, στο σημερινό φύλλο μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις και θέματα για το πόκερ, που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους, στατιστικά και αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς και προτάσεις για ιππόδρομο, κυνοδρομίες. Τα τελευταία νέα των αγώνων υπάρχουν στο www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε τις εκτιμήσεις των συνεργατών μας, τις τάσεις της αγοράς, με αρκετή μουσική και πολύ στοίχημα. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις