KINGBET Τρίτης 3 Ιουλίου 2012


ΑΠΟ ΤΟ EURO και τη… χλίδα, στα αλώνια. Από τον τελικό που μόλις προχτές έβαλε την Ισπανία στο πάνθεον, στην… Τρε Πένε. Ποια είναι αυτή; Μία από τις 80 ομάδες που μπαίνουν στη μάχη των ευρωπαϊκών Κυπέλλων αυτή τη βδομάδα με στόχο να φτάσουν όσο μπορούν πιο μακριά. Εντάξει, δεν είναι εύκολο να πάρουμε το μυαλό μας από τα όσα έγιναν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας τις 24 προηγούμενες μέρες και να πάμε στην άγονη γραμμή της Ευρώπης, σε κάθε γωνιά της ηπείρου, ανακαλύπτοντας κάποιες άσημες ομάδες. Αλλά έτσι είναι το στοίχημα. Δεν κάνει στάσεις, ούτε ξεχωρίζει τα μεγάλα και τα μικρά ονόματα. Και, μάλιστα, ο στόχος του κέρδους δεν επηρεάζεται από διοργανώσεις. Ας κερδίζουμε και ας είναι από αγώνα της ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Μάλτα…



ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ μπροστά μας; Τον 1ο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ (3 ματς) και το Γιουρόπα Λιγκ (37 ματς) και αν ψάχνετε να βρείτε κάποιο «βαρύ» όνομα, μην παιδεύεστε. Με εξαίρεση την Τβέντε, άντε και τη Ρόζενμποργκ που μπαίνουν από νωρίς στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης, οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι τόσο γνωστές. Αλλά, η δημοσιογραφική ομάδα της KINGBET τις έψαξε, τις έμαθε και σας τις παρουσιάζει, σε ένα πλήρες ρεπορτάζ, με πολλές πληροφορίες γύρω από τη δυναμικότητά τους, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε.

ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ξεχωρίζει ο δεύτερος τελικός του Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Μπόκα Τζούνιορς, από όπου θα αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα στη Λατινική Αμερική για το 2012, ο τελικός του Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ στο κουπόνι βρίσκουμε και αγώνες από Νορβηγία (Κύπελλο), Σουηδία, Φινλανδία, Αμερική (ειδικό θέμα για το πρωτάθλημα αυτό στη σελίδα 10), Βραζιλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 19, στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας.

Επίσης, στο σημερινό φύλλο υπάρχει ενημέρωση για το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ (αύριο η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο), το πόκερ, τις ιπποδρομίες, τις κυνοδρομίες, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ενώ ξεκινάμε τη δημοσίευση των προγραμμάτων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν (σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ και η Τσάμπιονσιπ), ώστε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα.

Για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων πληκτρολογήστε www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις των συναδέλφων, με πολλές ειδήσεις από τον στοιχηματικό χώρο, κινήσεις της αγοράς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις