KINGBET Τρίτης 17 Ιουλίου 2012


ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ της Ελλάδας και του Αζερμπαϊτζάν διασταυρώνονται την Πέμπτη μέσω του Αστέρα Τρίπολης. Του πελοποννησιακού συλλόγου που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο περσινό πρωτάθλημα και που ανταμείφθηκε, έστω και μέσω της απαγόρευσης συμμετοχής της ΑΕΚ, με την πρώτη του παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ. Η τριταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν έκανε ήδη το… κομμάτι της το τελευταίο 15ήμερο με τις καθαρές νίκες επί της εσθονικής Τρανς Νάρβα και περιμένει τώρα την ελληνική πρόκληση. Συνολικά 14 ματς από το Τσάμπιονς Λιγκ και 34 από το Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει το τριήμερο κουπόνι, αγώνες για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε στην King Bet της Τρίτης, όπως επίσης και για τα 9 ματς που έμειναν εκτός κουπονιού.



Στον δεύτερο αυτόν προκριματικό γύρο έχουμε πλέον πιο οικείες σε μας ομάδες, όπως είναι οι πρωταθλήτριες Ελσίνκι, Μόλντε, Χέλσινγκμποργκ, Βασιλεία, Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και άλλοι γνωστοί σύλλογοι από την Αυστρία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Κροατία, τη Ρουμανία και φυσικά την Κύπρο, η οποία έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και «φοβίζει» τις αντιπάλους, αλλά και τους… μπουκ: στο 1.10 προσφέρεται η ΑΕ Λεμεσού με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Βόρειας Ιρλανδίας, Λίνφιλντ (εκτός κουπονιού), στο 1.15 ο ΑΠΟΕΛ με τη σλοβακική Σένιτσα, στο 1.55 το διπλό για την Ανόρθωση στο Τάλιν με τη Λεβάντια.

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ σε Α’ - Β’ Βραζιλίας, Αμερική και δύο αγώνες από τη Σουηδία ολοκληρώνουν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όμως ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα άλλα παιχνίδια-σπορ, όπως ο ιππόδρομος, οι κυνοδρομίες, το πόκερ, το ΠΡΟΠΟ, το Κίνο, το Τζόκερ και το Λόττο, το οποίο έφτασε αισίως τα 22 τζακ ποτ και μοιράζει στην πρώτη κατηγορία 2.6 εκατομμύρια ευρώ. Για όλα αυτά μπορείτε να συμβουλευτείτε την King Bet της Τρίτης, το www.kingbet.eu, αλλά και τις εκπομπές στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.betradio.com.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις