KINGBET Παρασκευής 27 Ιουλίου 2012


ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ σήμερα των 30ών σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή 204 χωρών. Μια Ολυμπιάδα που ίσως να μην προσμένει με μεγάλη αγωνία το ελληνικό κοινό, είτε λόγω της έλλειψης ελληνικών φαβορί (αν και υπάρχουν αθλητές ικανοί για μετάλλια) είτε λόγω της απουσίας της Εθνικής μπάσκετ είτε λόγω του… Αυγούστου, που αποτελεί τον βασικό μήνα διακοπών των Ελλήνων. Είναι όμως και οι… υπόλοιποι, που περιμένουν με ανυπομονησία κάθε τετραετία αυτές τις δύο εβδομάδες, για να παρακολουθήσουν όχι μόνο τους Μπολτ, Ισινμπάγεβα, Λε Μπρον Τζέιμς και Γκιγκς της κάθε διοργάνωσης, αλλά όλα αυτά τα ενδιαφέροντα αθλήματα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση (γυμναστική, τζούντο, τοξοβολία, κωπηλασία, κανόε καγιάκ κτλ.) και που πολλές φορές κρύβουν και ελληνικές συγκινήσεις.  



ΣΥΝΟΛΙΚΑ 103 Ελληνες θα συμμετάσχουν στους Αγώνες, με τον δις αργυρό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, να είναι ο πρώτος αθλητής που θα μπει απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Στο παρόν φύλλο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προσφερόμενα στοιχήματα της ελληνικής εταιρείας, σε χάντμπολ, βόλεϊ, τένις ανδρών-γυναικών, αλλά και για άλλα πιο «άγνωστα» στοιχηματικά αθλήματα, όπως η ποδηλασία και η πυγμαχία, για τα οποία ο Σταύρος Κολίλας έχει γνώση και μας τη μεταφέρει, μαζί με τις αποδόσεις που αξίζουν. Με τα σπριντ αντιθέτως καταπιάστηκε ο Γιώργος Δήμητσας, που μας αναλύει τον λόγο που «χτυπιέται» ο Γιουσέιν Μπολτ.

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, έχουμε σήμερα την πρεμιέρα στη Β’ Γαλλίας και την αντίστοιχη αύριο του Βελγίου. Θανάσης Κυλώνης και Νίκος Μπέλτσος έχουν όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν, όπως και ο Πάνος Κοτσιμπός που ξεκινάει τον σκωτσέζικο μαραθώνιό του από τον πρώτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, στον οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού συμμετέχει η Ρέιντζερς, ομάδα πλέον της Γ’ Σκωτίας. Τις τελευταίες ειδήσεις των αγώνων θα τις διαβάσετε στο www.kingbet.eu και θα τις ακούσετε στο www.betradio.com. Ραντεβού την Τρίτη με τον τρίτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την είσοδο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις