KINGBET Παρασκευής 13 Ιουλίου 2012


Μπορεί το τριήμερο που μας πέρασε να μην ήταν και τόσο καυτό από πλευράς αγώνων -42 συνολικά στο κουπόνι- ήταν όμως από πλευράς θερμοκρασίας. Κάπως έτσι θα κινηθεί και το τρέχον τετραήμερο -40άρια αναμένονται το Σαββατοκύριακο- όμως πλέον «ζεσταίνει» σιγά σιγά και το αγωνιστικό πρόγραμμα. Δανία και Ελβετία είναι οι πρώτες «χειμερινές» χώρες που κάνουν πρεμιέρα για τη σεζόν ’12-’13, και στις σελίδες 21-23 (Δανία) και 27-29 (Ελβετία) μπορείτε να ανακαλύψετε πολύτιμα στοιχεία για τις 22 ομάδες: μεταγραφές, προπονητές, πορεία τελευταίας δεκαετίας, εκτίμηση για τη νέα σεζόν και άλλες λεπτομέρειες, όπως τις συγκέντρωσαν και κατέγραψαν οι Μίλτος Ζωγράφος και Κώστας Φίλιος. Πολύτιμα στοιχεία για την πρεμιέρα της Ελβετίας μας δίνει και ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (σελ. 10), με κάθε ομάδα να έχει τη δική της παράδοση την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ολόκληρα τα προγράμματα της χρονιάς στα δύο αυτά πρωταθλήματα θα βρείτε στις σελίδες 38-39.



Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονικά τα πρωταθλήματα των Α’ Σουηδίας, Α’, Β’ Νορβηγίας, Φινλανδίας, Ιρλανδίας, Αμερικής, Α’, Β’ Βραζιλίας, Ιαπωνίας, αλλά και τον τελικό του Euro Under 19 που διεξάγεται στην Εσθονία. Ο Μάκης Μηνδρινός παρουσιάζει στη σελίδα 13 τη φιναλίστ και τις δύο πιθανές αντιπάλους της, Ισπανία και Γαλλία.

Στο παρόν τεύχος θα βρείτε ακόμη εκτιμήσεις για τις κυνοδρομίες και τον ιππόδρομο, αναλυτικές προβλέψεις για τα ΠΡΟΠΟ Σαββάτου και Κυριακής, συμβουλές και στατιστικά για το ΚΙΝΟ, το Τζόκερ και το ΛΟΤΤΟ, το οποίο θα μοιράσει τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας! Τα τελευταία νέα των αγώνων υπάρχουν στο www.kingbet.eu, ενώ η άμεση επαφή σας με τους συντάκτες της King Bet συνεχίζεται καθημερινά μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο στη διεύθυνση www.betradio.com. Ραντεβού την Τρίτη με 57 αγώνες για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και την παρθενική συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις