KING BET Παρασκευής 17 Iουλίου 2015

Βαδίζοντας πλέον στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού (κάθε άλλο παρά βαρετό αποδείχθηκε…), η στοιχηματική δράση αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ετσι συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πόσω μάλλον φέτος που τα πρωταθλήματα ξεκινάνε νωρίς γιατί σε 11 μήνες από τώρα έχουμε EURO. Πού γίνεται σέντρα τούτο το γουικέντ; Σε 10 χώρες, οι έξι εκ των οποίων δεν υπήρχαν στην… ατζέντα μας τα προηγούμενα χρόνια.
Πρώτη στάση, Ελβετία. Με 6 σερί τίτλους, η Βασιλεία έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία. Δείχνει να μην έχει αντίπαλο, άλλωστε τα χρήματα που εισπράττει από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάρα πολλά και φροντίζει να επενδύει σωστά. Φέτος, όμως, οι συσχετισμοί φαίνεται να αλλάζουν. Θα διαβάσατε στο αφιέρωμα που υπέγραψε ο Γιώργος Βλαντής την Τρίτη ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες έτοιμες να διεκδικήσουν την κορυφή. Ειδικά για τη Γιουνγκ Μπόις, ακούγονται πολύ καλά λόγια…



Δεύτερη στάση, Δανία. Η Μίντιλαντ έκανε πέρσι την έκπληξη και ανέβηκε στο θρόνο, αφήνοντας για δεύτερη σερί σεζόν εκτός τίτλου την Κοπεγχάγη, που είχε… κακομάθει την τελευταία 10ετία να σαρώνει ό,τι βρίσκει στο διάβα της. Τώρα, οι οιωνοί είναι με το μέρος της FCK. Ετσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Μίλτος Ζωγράφος, που έγραψε το αφιέρωμα του νέου πρωταθλήματος (σελ. 16) μέσα σε πλοίο στην Αδριατική. Ηταν από τους τυχερούς, καθώς την περίοδο της κρίσης βρισκόταν στο εξωτερικό…

Τρίτη στάση, Ρωσία. Καλωσορίζουμε στην παρέα της KING BET τον Λευτέρη Ντανοβασίλη. Κάναμε έρευνα και μάθαμε γι’ αυτόν ότι ξημεροβραδιάζεται βλέποντας ρωσικό ποδόσφαιρο, άλλωστε μιλάει «φαρσί» τη γλώσσα. Του αναθέσαμε λοιπόν το ρεπορτάζ των 16 ομάδων και του ζητήσαμε να μας αποκαλύπτει κάθε εβδομάδα τα στάνταρ της αγωνιστικής. Μονολεκτική η απάντησή του: «Ντα».

Τέταρτη στάση, Ουκρανία. Νέα είσοδος στο κουπόνι, έκανε… ντεμπούτο μεσοβδόμαδα με το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ (0-2 για την ιστορία) και από σήμερα μπαίνει και επίσημα στη στοιχηματική ζωή μας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος ανέλαβε την επιμέλεια και αυτού του πρωταθλήματος. Ο… από πάνω.

Πέμπτη στάση, Πολωνία. Κάπου στα μέσα Φλεβάρη συναντήσαμε στο δρόμο μας την Εξτράκλασα, όταν ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να τη συμπεριλάβει στο πρόγραμμα. Καλά έκανε. Μιλάμε για ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αρκεί να σας πούμε ότι τα 8 τελευταία χρόνια έχουν πάρει τον τίτλο 5 διαφορετικές ομάδες. Από σήμερα, την ευθύνη θα έχει ο Γιώργος Σινάπης. Τον «δοκιμάσαμε» στην Τσεχία, τα πήγε πολύ καλά και πήρε… προαγωγή.

Εκτη στάση, Ουγγαρία. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το πρωτάθλημα δεν περιμέναμε να μπει στο κουπόνι. Το μάθαμε μόλις το βράδυ της Δευτέρας. Τι κάναμε; Αναθέσαμε στον Σάββα Σπανούδη να μας βάλει στο κλίμα. Τον… ξεγελάσαμε ότι (και καλά…) θα έχει μόνιμα την τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τον ρωτήσαμε αν μπορεί να μας «μπάσει» στο πνεύμα της NB I (έτσι λέγεται η λίγκα). Μας είπε ορθά κοφτά «Α μπάινοκσαγκ κέζντουντικ»  και… χώθηκε στον υπολογιστή του.

Από σήμερα, στα κουπόνια «συμμετέχουν» και άλλες πέντε χώρες: η Ρουμανία (έχει διεξαχθεί ήδη η 1η αγωνιστική), η Βουλγαρία, η Σερβία, η Σλοβενία και η Σλοβακία. Και γι’ αυτά, στη σημερινή έκδοση μπορείτε να βρείτε προτάσεις.

Αν δεν θέλετε να ποντάρετε στα νέα πρωταθλήματα, έχουμε τη λύση. Σε Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία υπάρχουν πολλές επιλογές, με πλήρη ρεπορτάζ και προτάσεις για όλα τα γούστα. Αν δεν θέλετε ούτε αυτά, έχουμε και Γκολντ Καπ, με τους τέσσερις προημιτελικούς. Αν ούτε εκεί ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον, προφανώς έχετε πάρει… λάθος εφημερίδα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις