KING BET Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μπορεί το Κέρκυρα-Πλατανιάς 0-1 να ήταν το μοναδικό under της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα επτά ματς, είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα 6 από τα 8 μάλιστα, σημειώθηκε γκολ μέχρι το 12’. Με αυτά τα ευχάριστα στατιστικά στοιχεία ανοίγουμε την αγκαλιά μας στην τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – και ας είμαστε ακόμη στη δεύτερη.
Με γκολ του Φερφελή στο 90’ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε τον Γενάρη 1-0 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς Κυπέλλου (είχε χάσει 2-1 στα Γιάννενα). Στο πρωτάθλημα όμως έχει να νικήσει τους «πράσινους» μία τριακονταετία - άσε που ο γερμανοαναθρεμμένος Φερφελής μπαίνει δεν μπαίνει στην αποστολή. Οκτώ διαδοχικές επιτυχίες για την ΑΕΚ απέναντι στη Βέροια (οι πέντε πιο πρόσφατες με over), έξι σερί under ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ήττα για τον ΠΑΟΚ στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη.



Η συνήθεια που ξεκίνησε από πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ, να γίνονται ματς τις Παρασκευές, μας προσφέρει ένα διασκεδαστικό Τσέλσι - Λίβερπουλ. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι με το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ, αυτή τη διοργάνωση των φιλικών στην οποία επιτρέπονταν έως και… 11 αλλαγές. Τότε, στα τέλη του Ιούλη, «μπλε» και «κόκκινοι» μονομάχησαν στο ιστορικό στάδιο / εθνικό αξιοθέατο των Ηνωμένων Πολιτειών, το «Ρόουζ Μπόουλ», με την Τσέλσι να επικρατεί χάρη στο γκολ του Κέιχιλ στο 10’ – καμία από τις εννέα αλλαγές του Κλοπ δεν έφερε την ισοφάριση. Μικρό το κακό, η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα στις πέντε τελευταίες παρουσίες της εκεί που αγωνίζεται την Παρασκευή, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (άλλο που δέχτηκε κιόλας).

Την Κυριακή στις 19:00 έχουμε όμως και ντέρμπι Ντ’ Ιτάλια: Ιντερ εναντίον Γιουβέντους. Μια Γιούβε, που σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Πάνου Γαρίδη στο προσωπικό μου viber, οδήγησε τον συνάδελφο κατευθείαν για ύπνο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σεβίλλη προχθές για το Τσάμπιονς Λιγκ – το μοναδικό 0-0 της πρώτης αγωνιστικής. Η Ιντερ στο πρωτάθλημα δεν νίκησε ούτε την Κιέβο (0-2) ούτε την Παλέρμο (1-1), τα κατάφερε τελικά κόντρα στην Πεσκάρα (2-1), ενώ την Πέμπτη έπαιζε με τη Χάποελ Μπιρ-Σιβά. Καλή μελέτη, καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με ένα εξίσου μεγάλο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις